''Mert Günok transferinde Galatasaray'la el sıkıştık''

''Mert Günok transferinde Galatasaray'la el sıkıştık''
Güncelleme:

Bursaspor Başkanı Ali Ay, deneyimli kaleci Mert Günok transferi için Galatasaray'la el sıkıştıklarını açıkladı.

Kaleci Mert Günk'un durumu hakkında bilgi veren Ali Ay 'Mert özünde çok iyi bir insan. Ama biz kulübün bütçesini düşünmek zorundayız. Mert'in maliyeti 1 milyon euro'nun üzerinde. 2. kaleci için yüksek rakam. Bursaspor için çok yüksek. Kendisiyle görüştük, bugün Galatasaray'la anlaşacağız gibi.'dedi.

Takımdan ayrılacak isimlerle kamp dönüşü görüşeceklerini ifade eden Başkan Ay 'Geçen senelerde yapılan yanlışlar vardı. Bir mevkiye fazladan oyuncular alınıyordu. Şuan burada 30 tane oyuncu var. Bursa'da da oyuncularımız var. 11 oyuncu gidecek. Bir kısmı tabiki genç isimler. Geçen sezondan hocamızın düşünmediği isimler var. Kamp sonunda görüşeceğiz, yollarımız ayrılacak.'diye konuştu.

Bursa Olay'a konuşan Ali Ay 'Volkan Şen'le ilgili konuşulmuş, bitmiş bir şey yok. Hoca 'olsa iyi olur' dedi aslında. Hayalperest olmamak lazım. Yusuf Erdoğan üzerinde durduk. Beşiktaş'la konuşması oldu. Trabzonspor yüksek bir rakam isteyecek. Şuan görüştüğümüz 2-3 oyuncu var. Hafta sonuna kadar gelişme olabilir. Bu sene yoğurdu üfleyerek yiyiyoruz. Kanat 2 tane lazım. Onun için uğraş veriyoruz. Belki forvet alacağız. Kanat özellikli forvet olabilir. Sağ bek çalışmaları yapılıyor. Ligler başlamadan olması gerekiyor transferlerin. Bitirmemiz gerekir dedim hocaya. O da hep 'Başkan sabır' diyor. Kaktı yapacak isimler üzerinde duruyoruz' dedi.