Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci'nin başı belada

Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci'nin başı belada
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 yendiği dev derbinin ardından küfürlü tezahüratlar nedeniyle Fenerbahçeli 2 oyuncu Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci rapor edildi.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde performanslarıyla Kadıköy tribünlerinin büyük takdirini toplayan ikili, maç sonrası saha içindeki şovun da önemli isimleriydi. Karşılaşmayı kulübede tamamlayan iki isim bitiş düdüğüyle birlikte saha içi sevinçlerine katılırken, tribünlerle yapılan tezahüratların da baş aktörleriydi.

İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş futbolcu grubu ile tribünlerin yaptığı karşılıklı tezahüratlarda ön planda yer alırken, coşkunun dozu arttıkça tribünlerin temposuna uyan ikili, küfürlü tezahüratları da başlatınca temsilciler Suat Çoban, Atalay Bahar ve Murat Kangalgil'in radarına takıldı.

İkilinin, 'İşte böyle, her sene böyle, Cim Bom'a böyle k....lar amman' tezahüratına eşlik ettiği anları, temsilciler Suat Çoban, Atalay Bahar ve Murat Kangalgil tarafından not edildiği öğrenildi. Temsilciler Suat Çoban, Atalay Bahar ve Murat Kangalgil maç sonunda yaşananları raporuna bu şekilde yazdığı takdirde iki futbolcunun TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ya sevk edilmesi tehlikesi belirdi.