Muslera için çıldırdılar ! 65 milyon TL...

Muslera için çıldırdılar ! 65 milyon TL...

Spor Toto Süper Lig'de ezeli rakiplerinin puan olarak gerisinde kalan Galatasaray'da çok çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Galatasaraylı taraftarlar alınan kötü sonuçlardan sonra oyunculara ciddi tepkiler gösterirken, bu tepkilerden etkilenmeyen isimlerden biri olan Muslera'ya dünya devinden teklif geldi.

TEMASLAR BAŞLADI
 
Kralspor.com'un haberine göre; İngiliz ve dünya futbolunun dev takımlarından Liverpool, Galatasaray'ın ve taraftarın göz bebeği Muslera ile ilgileniyor.

Premier Lig'de Klopp'un önderliğinde zor günler geçiren, ligde 9.sırada bulunan ve 9 haftada 22 gol yiyen Liverpool'da Muslera için temaslar başladığı ortaya çıktı.
 
"HERKESİ VERİRİM MUSLERA'YI VERMEM"

Gelen bilgilere göre Liverpool'un menajerler aracılığı ile Galatasaray'a teklif yaptığı ancak Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in aracılık yapan menajerlere "Bize asla Muslera için gelmeyin. Şu anda onu satmamız mümkün değil. Benden başka kimi isterseniz isteyin. Ama Muslera'yı istemeyin" dediği öğrenildi.

TEKLİF 15 MİLYON POUND (65 MİLYON TL)
Liverpool'un Muslera için 15 milyon pound civarında (Yaklaşık 65 milyon TL) bir teklif yapmak için hazırlık yaptığı, ancak Galatasaray başkanı Özbek'ten gelen cevap sonrasında beklemeye geçtiği de gelen diğer bilgiler arasında.