Mustafa Denizli'den istifa sitemi !

Mustafa Denizli'den istifa sitemi !

Mustafa Denizli, Lazio maçındaki istifa seslerinin anlık bir olay olduğunu belirtti.

Avrupa’da alınan beraberliğin ardından çevresindekilerle dertleşen Galatasaray Teknik Direktörü, “Lazio maçında yazanlar, çizenler Lazio’yu kaç kez izledi? Chedjou’yu göbekte oynatsam, ‘4 stoperle oynadı” diyecekler miydi?” diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi’nde Lazio’yu ağırlayan ve 1-1 berabere kalan Galatasaray’da eleştiri okları teknik direktör Mustafa Denizli’ye yöneldi. Ancak Denizli’nin her söylenene verecek bir cevabı vardı.

Denizli’nin, İtalyan ekibi karşısında en çok eleştirildiği konu, 5 stoperle sahaya çıkmasıydı. Sarı-kırmızılıların teknik patronu, savunmanın göbeğinde yer alan isimler dışında, Denayer, Donk ve Chedjou gibi defansif isimlere de görev verdiği için tenkit edilen Mustafa Hoca çevresindekilere, “Bütün bu yapılanlar, Chedjou’nun ön libero oynamasından... Eğer onu eski bölgesinde oynatsam, Koray’a görev vermesem bu sefer ‘4 stoperle oynadı’ diyecekler miydi?” yorumunu yaptı.

Lazio karşılaşması için kalem oynatan ve yorum yapanlara da içerleyen Mustafa Hoca, “Bu kadar yazıp çizenler Lazio’yu kaç kez izledi. Bu takımı eleştirenlerde biraz insaf ve izan olmalı” diye konuştu. Sarı-kırmızılıların teknik patronu, elinde gerçek santrfor olarak Umut’un kaldığını dile getirerek, “Burak gitti, Sinan da tam kendini göstereceği sırada sakatlandı. Daha ne yapabiliriz?” dedi.

Yerli, yabancı...

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Sneijder’ı oyundan aldığı sırada kendisini istifaya davet eden küçük bir grup için de şu yorumu yaptı: “Anlık bir tepkiydi. Son 5 yıla bakarsanız, kimlere bağırmadılar ki? Yerli, yabancı...”

19 maçta 10 galibiyet

Kasımpaşa maçıyla Galatasaray’ın başına geçen Mustafa Denizli, 19 resmi maçtan 10 galibiyetle ayrıldı. Bu karşılaşmaların 9’u lig olurken, bu kulvardan sadece 3 galibiyet çıkarabildi.

Milliyet