Nani isyan etti !

Nani isyan etti !

Luis Nani, Dnipro maçından sonra maruz kaldığı sert müdahaleler ve hakemin buna izin vermesi nedeniyle isyan etti.

Vitor Pereira, Dnipro maçında kendisine faul yapan Kankava ve hakemle tartışan Nani'yi, “Neden kendini tutamıyorsun? Daha sakin olmalısın” sözleriyle uyardı. Portekizli yıldızın yanıtı, “Sorumsuz bir oyuncu, futbol hayatımı karartacaktı. Hakem buna göz yumdu ama ben yumamadım. Sakatlanıp, takımdan ayrı kalmak istemiyorum” oldu.

Soyunma odasına giren yıldız futbolcu arkadaşlarına, “Rakipler tekme atıyor, hakem buna göz yumuyor. Kankava adeta sakatlamaya çalıştı. 
 
Umarım lig başlayınca hakemlerin bu tutumu değişir” sözleriyle yakındı. Takım arkadaşları, 29 yaşındaki futbolcuyu teselli etti. Ardından odaya giren Pereira, Nani’nin yanına giderek, “Neden kendini tutamıyorsun? Niye bu kadar sinirlisin? Daha dikkatli ve sakin olmalısın” uyarısında bulundu.
 
‘Büyük hedeflerle geldim’
 
Bunun üzerine Portekizli süperstar, “Buraya büyük hedeflerle geldim. Sorumsuz bir oyuncu yüzünden neredeyse futbol hayatım kararacaktı. Hakem de buna göz yumdu. Ancak ben yumamadım ve tepki gösterdim. Daha sezonun başında, sakatlanarak takımdan ayrı kalmak, kenarda oturmak istemiyorum. Bu nedenle tepki gösterdim” diyerek kendisini savundu. 
 
Pereira, bu sözlerin ardından öğrencisine hak verse de, “Takımı 10 kişi bırakmamak için biraz daha dikkatli ol” demeyi de ihmal etmedi. 

Fanatik