Oğulcan İngiltere'ye satılacak

Oğulcan İngiltere'ye satılacak

Kayserispor'da oynayan genç yıldız adayı İngiltere'ye satılacak.

Sezon başında Erciyesspor'dan kiralık olarak gelen milli futbolcunun bonservisi İngiltere'ye verilecek.

Ziya Eren'in planı

Geçen sezon Gaziantepspor'dan satın alınan ve bu sezon başında da Kayserispor'a kiralık olarak verilen Erciyesspor'un milli futbolcusu Oğulcan Çağlayan'ın bonservisi İngiltere 1.Lig takımlarından Scunthorpe United'a verilecek.

Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, adeta bir Kayseri zekası kullanarak sezon başında gerçekleştiremediği transfer harekatını devre arasında veya sezon sonunda yapmak için düğmeye bastı.

Kayseritempo'nun haberine göre; Sık sık yurt dışına giden ve İngiltere'de temaslarda bulunan Ziya Eren, 19 yaşındaki genç yıldız adayını İngiltere 1.Lig takımına verip satışını oradan gerçekleştirecek. Ziya Eren'in bu kârlı planı sadece Oğulcan Çağlayan için değil bir kaç futbolcu için daha gerçekleştirmeyi düşündüğü öğrenildi.

Oğulcan gidecek mi?

Bu olayın hayata geçmesi ile Oğulcan Çağlayan, Kayseri ve Türkiye piyasasından değil İngiliz piyasasından transfer dünyasına sunulmuş olacak. Genç oyuncunun bonservisinin İngiltere'ye verilmesinden sonra Oğulcan'ın ligin ikinci yarısında Kayserispor'da olup olmayacağı ise belli değil.

Kayserispor taraftarının da kısa sürede gönlünde yeredilen genç futbolcu Oğulcan Çağlayan, bu sezon Erciyesspor'da sadece 1 maçta forma giyerken Kayserispor forması altında 7 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası maçında görev aldı.