Oğuzhan boş mukaveleye imza attı !

Oğuzhan boş mukaveleye imza attı !
Güncelleme:

Avrupa'dan birçok talibi bulunmasına rağmen Oğuzhan Özyakup, yeni sözleşme imzalayıp, tarih bölümünü de boş bıraktı. Kaptan, takımına para kazandırmadan ayrılmayacak.

Beşiktaş'ın son 2 sezon elde ettiği başarılarda büyük pay sahibi olan Oğuzhan Özyakup, kulübü için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Başta eski kulübü Arsenal olmak üzere Avrupa'dan birçok takımın talip olduğu Oğuzhan'ın, siyah-beyaz aşkı ise takdire şayan. Genç oyuncunun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzattığı ve tarih yerini boş bıraktığı öğrenildi. Halen mukavelesi devam ettiği için yeni sözleşmeyi devreye sokmayan Beşiktaş yönetimi de anlaşmanın sona ereceği 30 Haziran'da, tarih yerindeki boşluğu doldurup sözleşmeyi resmen devreye sokacak.

BİZZAT FİKRET ORMAN İLGİLENİYOR 

Başkan Fikret Orman'ın kariyer planlamasını bizzat yaptığı Oğuzhan Özyakup'un, Arsenal'de bulunan payı için ise görüşmeler sürüyor. Siyah-Beyazlı yönetim bu konuda somut bir adım atabilmiş değil. İngiliz basını Oğuzhan'ı geri almak isteyen Arsenal'in, 20 milyon poundluk bir bütçeyi gözden çıkardığı iddia etmişti. Genç futbolcu ise bu konuda kararı tamamen Başkan Orman'a bırakmış durumda. Orman da Oğuzhan ve Cenk için transfer kriterlerini, "Avrupa'nın elit kulüplerinden birine giderlerse izin veririm" şeklinde koymuştu. 

Akşam