Oğuzhan'dan Bilic'e gönderme

Oğuzhan'dan Bilic'e gönderme

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, Mersin İdmanyurdu maçı sonrası önemli açıklamalar yaptı

Beşiktaş'ın Mersin İdmanyurdu'nu 5-2 yendiği maçta 3 asist yaparak karşılaşmaya damga vuran isimlerden biri olan Oğuzhan Özyakup karşılaşma sonrası önemli açıklamalar yaptı.

OĞUZHAN PERFORMANSINI KAMPA BAĞLADI

Performasının Şenol Güneş'in kamp çalışmasına bağlı olduğuna vurgu yapan Oğuzhan Özyakup, "5-6 haftalık kamp dönemi geçirdik. Çok ağır idmanlar yaptık. Sonunda bugün neden bu idmanların neden yapıldığını anlıyorsun. Böyle bir başlangıç bizim için çok güzel. Anlaşmıştık ilk 10 dakika full pres başlayacaktık. Kontrol her zaman bizim elimzideydi. İlk golden sonra onlara biraz alan verdik. 90 dakiak boyunca her şeyi biz kontrol ettik, oyun bizim istediğimzi gibi geçti. Bu takım oyunu ama her şeyden önce 3 puan önemli" dedi.

OĞUZHAN'DAN SLAVEN BILIC'E GÖNDERME

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Slaven Bilic'in kendisine forma vermemesine gönderme yağan Oğuzhan, "Hocanın sana verdiği güven bir oyuncu için önemli. Eski hocamız sezonun sonuna doğru şans vemedi ama onu geride bıraktım. Kendi adıma hedefler koydum. Çok çalışıp bu hedeflere ulaşmak istiyorum" diye konuştu.