Okan Buruk'tan Hüseyin Göçek'e sitem

Okan Buruk'tan Hüseyin Göçek'e sitem

Beşiktaş'a 2-0 kaybeden Sivasspor'da teknik direktör Okan Buruk, hakemin kararlarının maçın dengesini bozduğunu söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş yenilgisinin ardından yaptığı değerlendirmede Hüseyin Göçek'in kararlarına tepki gösterdi.

Maçı değerlendiren Buruk, "Maçtan önce çalışmıştık. Beşiktaş merkezden gelen bir takım ve bunun önlemlerini almıştık. Ama maç boyunda çok fazla top kaptırdık. İkinci yarı ilk 15 dakikada baskı kurduk" şeklinde konuştu.

Hakem kararlarının sonuca etki ettiğini söyleyen Buruk, şu değerlendirmede bulundu:

"Maç dengede gidiyordu. Ancak Hüseyin hoca maçtaki dengeyi bozdu. Olmayan bir penaltıyla maçın dengesi bozuldu. Bu benim düşüncem ve oyuncularım da böyle düşünüyor. Ama biz bunları beklemiyor muyuz, bunları bekliyoruz. Büyük takımlarla oynarken böyle şeyler yaşanıyor. Bu bir gerçek ve bunu söylemek gerekiyor"

Maçta kaçırdıkları pozisyonlara da değinen Buruk, şöyle devam etti:

"1-0'ken Aatif'in kaçırdığı pozisyonlar var. Bunlardan faydalanamadık. Bazı dönemlerde formumuzun düşmesinden memnun değilim. Bu kadar pozisyon vermememiz lazımdı. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Biz bugün buradan puanla dönebilirdik ama söylediğim gibi maçın dengesi bozuldu. Buna da alışmamız lazım"