Olay kaleci Ferhat konuştu !

Olay kaleci Ferhat konuştu !

Ferhat, Beyaz Futbol'a özel açıklamalarda bulundu...

Galatasaray-Gençlerbirliği maçının en çok konuşulan pozisyonu Sneijder'in golüydü. Kaleci Ferhat'ın, uzanırken elini çektiği iddiaları sosyal medyada en çok tartışılan konu oldu.

Maç içinde iyi performans ortaya koymasına rağmen Sneijder'in gol vuruşunda çaresiz kalan kaleci Ferhat, Beyaz Futbol'a özel açıklamalarda bulundu. Futbolu bilenin o pozisyonu anlayacağını söyleyen Kaplan “Bu konuyu konuşmama gerek bile yok sonuçta ben daha 26 yaşındayım ve de bu pozisyonu zaten bütün futbolu bilen, futbolu anlayan, küçük yaşta bile futbolu anlayan bu pozisyonu anlar. Yani çıkıp Ahmet ağabeyin beni tanımadan benim hakkımda böyle bir şey konuşması, yani kaleciliğime sallayabilir, kaleciliğime kötü konuşabilir ama benim karakterime beni tanımadan bu şekilde konuşması beni çok üzdü. Benim böyle bir şey yapma şansım hayatta yok. Allah korusun yani çok büyük günah almayayım bile ağzıma.” dedi.
 
TEK HAMLE YAPMAK ZORUNDAYDIM
 
Topa uzandığını ve topun geçtikten sonra elini çektiğini söyleyen kaleci “Kolumu uzattım. Top geçtikten sonra aşağı elimi indirdim. Ben zaten terse gidiyordum. Terse gittiğim için anında tek hamlede aşağı düşmek zorundayım ya da orada tek hamle yapmak zorundayım. Yoksa uçamayabilirdim ben orada.” hamle şansının az olduğunun altını çizdi.
 
TOP YAVAŞ GİTTİ AMA ŞANSIM YOK
 
Sneijder'in uzak köşeye vuracağını düşündüğünün belirten Kaplan “Sanırım Ahmet Çalık'ın bacaklarının arasından geçti. Bir de Sneijder, hep uzak köşeye iyi vurur. Bende sola doğru kayayım diye hemen beni gördü zaten oraya kaydığımı o da oraya vurdu. Top yavaş gitti ama şansım yok.” dedi.
 
'TAFFAREL GELDİ, SELÇUK AĞABEY GELDİ...'
 
'Ahmet Çakar yıllardır futbolun içinde bir hakem. Pozisyonu göremiyorsa diyeceğim hiçbir şey yok.
 
İlhan Cavcav'la konuşmadım. Onların benimle hiçbir sıkıntım yok. Ben maçta iyi oynadım. Böyle konuşulması beni üzdü. Mesut Bakkal da benimle konuştu, çok iyi oynadın dedi.
 
Maçtan sonra Taffarel geldi, hepsi geldi, Selçuk Ağabey falan hepsi geldi, tebrik etti. Benim yapacağım bir şey yok. Ben her şeyin arkasındayım. Kimse böyle şey yaptı diyemez. Ben çıkıp en iyi şekilde görevimi yaptım. Takımıma ve kendime kötü söz getirecek bir şey yapmadım.'