Önce kavga, sonra barış

Önce kavga, sonra barış

Bordo-mavililerin dünkü idmanında Aykut Demir, Marin’in boğazına yapıştı, Alman futbolcu ise “İşte kulüp bu” diyerek çalışmayı terk etti.

Her hafta yeni bir olayla karşı karşıya kalan Trabzonspor’da dünkü antrenmanda yine kavga vardı. Aykut Demir, takım arkadaşı Marko Marin’in boğazına yapıştı, daha sonra ise yönetim tarafından barıştırıldı.

Çift kale maçta, genç futbolcu Melih’e sert müdahalede bulunan Marko Marin, kendisine tepki gösteren Aykut Demir ile tartıştı. Daha önce de doktor döven, ‘meskun mahalde ateş etme’ suçundan işlem yapılan Aykut, Marin’in boğazına sarıldı, itişmeyi diğer oyuncular ve antrenörler ayırdı.

Daha sonra Marin, yeleğini çıkarıp sahayı terk etti. Alman futbolcu sahadan çıkarken İngilizce olarak “Bunları görüyor musunuz? İşte kulüp bu” ifadelerini kullandı ve soyunma odasına gitti.  Ardından Marin, arkadaşının kullandığı aracıyla tesislerden ayrıldı.

Daha sonra yöneticiler aracılığıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya gelen iki futbolcunun barışma fotoğrafları yayınlandı. İkili, “Antrenmanda aramızda yaşanan tatsız olaydan dolayı tüm camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür dileriz. Herkes bilsin ki bütün gücümüzle takımımızı layık olduğu yere çıkarmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz” açıklaması yaptı.

Aykut Demir ile Marko Marin, tesislerde bir araya gelerek barışma fotoğrafı çektirdi ve kucaklaştı.

1-20151119090858.jpg