Onur Kıvrak umut dağıttı !

Onur Kıvrak umut dağıttı !

Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak, içinde bulundukları kötü durumdan kurtulup çıkışa geçeceklerini söyledi.

Osmanlıspor mağlubiyeti ile taraftarları üzen Trabzonspor’un takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, “Telafi edeceğiz. Geçen yılki gibi olmayacak. Bunun garantisini verebilirim. Ayağa kalkacağız” dedi.

Osmanlıspor mağlubiyetinin üzüntüsü yaşayan bordo mavili takımın kaptanı Onur Recep Kıvrak, bu kötü günlerin telafisinin olacağını söyledi. Yeni bir takım olduklarını ve geçen yıl yaşadıkları sıkıntıların tekrarlanmayacağını belirten Onur, “Geçen sene çok büyük sıkıntılar çektik. Bunun farkındayız. Kaybettikten sonra konuşulacak fazla bir şey kalmıyor ama bir şekilde ayağa kalkacağız. Ayağa kalkmasını da bilmeliyiz. Ama şunu söyleyebilirim ki asla geçen yılki gibi olmayacak. Bunun garantisini verebilirim” diye konuştu.

“TARAFTARLARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR”

Takımı ayağa kaldıracaklarını belirterek bu yolda da taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğuna dikkat çeken 28 yaşındaki file bekçisi, “Taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Trabzonspor’un toparlanması gerekiyor. Sonuçta Trabzonspor çok büyük bir camia ve çok büyük bir kulüp. Bu şehirde yaşıyoruz. Burada nefes alıp veriyoruz. Taraftarların hislerini, yaşadıklarını çok iyi biliyorum. Bayrama sevinçli giremediler. Onu da biliyoruz. Taraftarlarımızı üzdüğümüz için çok üzgünüz. Telafi edeceğiz ve ayağa kalkacağız” şeklinde ifadeler kullandı.