Orduspor'da birer birer dökülüyor

Orduspor'da birer birer dökülüyor

Ekonomik sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Orduspor'da, Ulaş Yalçın'ın ayrılması ile birlikte giden oyuncu sayısı 23'e çıktı.

Ekonomik sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Orduspor'da, Ulaş Yalçın'ın ayrılması ile birlikte giden oyuncu sayısı 23'e çıktı.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da her geçen gün yaprak dökümü yaşanıyor. Yaşanan bu duruma son eklenen isim Ulaş Yalçın oldu. 2014-2015 sezonuna ekonomik sıkıntılarla başlayan Orduspor, ligin ilk yarısında bu sorunların üstesinden gelemedi. İlk yarının ilk 12 maçında 6 ayrı teknik direktörle sahaya çıkan Orduspor’da ligin ilk yarısı bitmeden paraları ödenmeyen 16 futbolcu takıma ihtar çekerek paralarının ödenmesini istedi. Devre arası kampına giren Orduspor'da kulübe ihtar çeken 16 futbolcu ile birlikte, toplamda paraları ödenmeyen 23 oyuncu ile yollar ayrıldı. Ligin ilk devresinde topladığı 7 puanla son sırada yer alan Orduspor'da transfer tahtasının kapalı olması ve mevcut oyuncuların da alacaklarının ödenmemesinden dolayı ayrılması, mor-beyazlı ekibi ikinci yarı öncesi zora soktu.

LİGİN İKİNCİ YARISI GENÇLERE EMANET

Takımdan ayrılan oyuncuların ardından gençlere yönelen Orduspor, altyapıdan 17 futbolcuyu A takımına alarak tüm olumsuzluklara rağmen deplasmanda oynayacakları Boluspor karşılaşmasının çalışmalarını sürdürüyor. Ligin ikinci yarısında yoluna gençlerle devam edecek Orduspor'da altyapıdan alınan 17 futbolcu ise şu şekilde:

"Oğuz Yılmaz, Yunus Şimşek, Batuhan Şenel, Burak Demireğen, Asil Aksu, Furkan Mızrak, Altan Kılıç, Tolga Yılmaz, Kaan Akgün, Burak Aksoy, Murat Torun, Emre Can Baş , Hüseyin Kuday, Mercan Elik, Kağan Kars, Asım Caykıran ve Özgen Erdem."

İHA