Orduspor’da büyük kriz !

Orduspor’da büyük kriz !

Paralar ödenmediği için bugüne dek 10 futbolcunun terk ettiği Orduspor, yarına kadar 1.2 milyon TL bulamazsa 13 oyuncusunu daha kaybedecek.

Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, “Alacaklarından dolayı federasyona başvurarak kulübe ihtar çeken 13 futbolcuya yarın 1 milyon 200 bin lira ödenmezse bu oyuncularımızı kaybedeceğiz” dedi. 

Doğan, yaptığı açıklamada, alacaklarından dolayı şu ana kadar 10 önemli futbolcuyu kaybettiklerini anımsattı. Giden oyuncuların kaliteli ve ilk 11’de oynayan futbolcular olduğunu ifade eden Doğan, “Bu oyuncuları tutamadık. Giden gitti. Artık yapmamız gereken bir şey var o da federasyona başvuran diğer 13 futbolcuyu takımda tutmak” diye konuştu.

13 futbolcunun toplam alacaklarının 1 milyon 200 bin lira tuttuğunu kaydeden Doğan, bu paranın yarına kadar bulunup ödenmesi gerektiğini, aksi durumda bu futbolcuların da gideceğini söyledi. Ödenecek paranın çok ciddi miktar olmadığını vurgulayan Doğan, “Bu sorunun çözülmesi için 1 milyon 200 bin lira gerekiyor. Eğer bu parayı koskoca Ordu şehri karşılayamıyorsa yapacak hiç bir şey yok” ifadesini kullandı. 

“Bu sorun çözülmezse biz ne yapabiliriz ki?” diyen Doğan, şunları kaydetti:

“13 futbolcuya yarın 1 milyon 200 bin lira ödenmezse bu oyuncularımızı kaybedeceğiz. Biz ligin ikinci yarısında onurlu bir mücadele vermek istiyoruz. Onun için de bu oyuncuların takımda kalması gerekiyor. Geç olmadan bir şeyler yapmak gerekiyor. Ordular ve taraftarlarımız olayın ciddiyetini artık anlasın.”

Doğan, yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı teknik heyet ve futbolcuların antrenmanlara kendini tam veremediğini de sözlerine ekledi.

AMK Gazetesi