Orman'dan Aydınus eleştirisi !

Orman'dan Aydınus eleştirisi !

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Skenderbeu maçı öncesi Gençlerbirliği ile oynayacakları lig karşılaşmasına Fırat Aydınus’un atanmasını eleştirdi.

Beşiktaş’ın, UEFA Avrupa Ligi’nde Skenderbeu ile oynadığı maçı tribünden izleyen Başkan Fikret Orman, Süper Lig’de pazartesi akşamı Gençlerbirliği ile Ankara’da yapacakları karşılaşmaya Fırat Aydınus’un atanmasını eleştirdi.

Skenderbeu maçından önce gazetecilerle sohbet eden Orman, “Beşiktaş, Türkiye’nin en köklü camiası. Biz de bunun ağırlığıyla kulübü yönetmeye çalışıyoruz. Sezon başında göreve gelen Merkez Hakem Kurulu’nu iyi niyetimizle takip edeceğimizi söylemiştim. Yapılan tüm atamaları takip ediyoruz. Ben ve arkadaşlarım tüm tecrübemizle bunların alt satırlarını okuyabilecek durumdayız. İnşallah yanılırız. Sahada centilmence bir oyun ve sahada bu işin belirlendiği bir lig olmasını temenni ediyorum. İnşallah o şekilde olur” dedi.

‘Beni dinleyenler anlar’

Fikret Orman şöyle devam etti: “Benim de okuduğum alt satırlarda inşallah yanılırım. Bu konuyu fazla açmak istemiyorum. Beni dinleyenler anlarlar. Bu atamaya itirazımız olmaz. Fırat Aydınus da tecrübesi olan bir hakem. Bir tek Beşiktaş maçıyla ilgili konuşmak istemiyorum. Tüm atamalarla alakalı izlemedeyiz. Bunun arkasındaki niyet, benim okuduğum niyetler değildir diye tahmin ediyorum.”