Orman'dan futbolculara Benfica jesti

Orman'dan futbolculara Benfica jesti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetimi Benfica karşısında alınan beraberlik sonrası kazanılan 500 bin Euro'nun bir kısmının oyunculara dağıtılması kararını aldı

UEFA Şampiyonlar Ligi macerasına Benfica deplasmanında Anderson Talisca'nın son dakika golüyle gelen 1 puanla başlayan Beşiktaş'ta, başkan Fikret Orman'dan futbolculara jest geldi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetimi Benfica karşısında alınan beraberlik sonrası kazanılan 500 bin Euro'nun bir kısmının oyunculara dağıtılması kararını aldı. 

Normal şartlarda beraberliğe prim dağıtmayı düşünmeyen ve galip gelinmesi halinde 50'şer bin lira vermeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, son dakikada gelen ve bir hayli önemli olan 1 puan nedeniyle oyunculara 20'şer bin lira ödeyecek.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yöneticilerin Portekiz'den dönerken uçakta "UEFA'dan 500 bin Euro gelecek, oyuncular da bundan faydalanmalı" dediği belirtildi.

FUTBOLCULAR MEMNUN

Beşiktaş yönetiminin bu jesti futbolcular arasında da sevinçle karşılandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de, bu sürprizden dolayı memnuniyetini dile getirdi. 

Öte yandan primlerin UEFA'dan gelecek olan 500 bin Euro'nun kulüp hesabına geçmesinin ardından futbolculara dağıtılacağı kaydedildi.