Orman'dan Gomez ve Töre açıklaması !

Orman'dan Gomez ve Töre açıklaması !

Fikret Orman, Vodafone Arena'nın içinden gerçekleştirilen bir röportajda Gökhan Töre ve Mario Gomez hakkında konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, camianın ve taraftarların cevabını merakla beklediği sorulara yanıt verdi. Yeni stadyumla ilgili açıklamalar yapan Orman, Gökhan Töre ve Mario Gomez ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte Fikret Orman'ın açıklamaları;
 
Stadımızdaki çim dünyanın en iyi teknolojisi. Dünyada eşi benzeri yok şu anda. Haftaya cumartesi A Takım, Vodafone Arena'da idman yapacak. Bizim sayemizde de herkes stat nasıl olur öğreniyor. Sosyal medyada konuşanlara bakıyorum, Passolig olunca stada gelenlerin listesi oluyor, hiç maça gelmemişler. Bizi hep halk takımı, her şey bedava diye yansıttılar. Türkiye'nin en klas, saray takımı Beşiktaş'tır. Müzemiz interaktif olacak. Çocuklar artık forma falan görmek istemiyor. Hologramların olacağı bir şey olacak. Statta düğün salonu olacak. Benden çok nikah şahitliği isteniyor. Gelsinler Arena'da düğünlerini yapsınlar.
 
Muhabirin "Ezeli rakiplerinizden birisi ile stadınızı paylaşır mısınız?" sorusu üzerine ise Fikret Orman, "Şu an benim ruhum buna müsaade etmez..." cevabını verdi.
 
Eski teknik direktörlerle ilgili açıklamalarda da bulunan Fikret Orman, "Bilic'i, Daum'u, Toshack'ı, Milne'i, Lucescu'yu, eski futbolcuları, hepsini açılışa çağıracağız. Bilic, İngiltere'de iyi gidiyor. İyi adamdır Slaven" dedi.


GÖKHAN TÖRE SATILIYOR MU?
 
Gökhan Töre ile ilgili transfer konusunu da değinen Başkan Orman, "Gökhan Töre ile ilgili yapılmış hiçbir anlaşma yok. Satılıp satılmayacağına yönetim kurulu karar verir. Gökhan Töre'nin ameliyat sonrası verdiği fotoğraftan hoşlanmadım. Cezası varsa o da kesilecek" açıklamasında bulndu.
 
MARİO GOMEZ AYRILACAK MI?
 
Mario Gomez'in ayrılacağı konusuna da değinen Orman, ' Gomez gelirken de terörden korkmuştu ama terör her yerde. Kalmak isterse kalır, gitmek isterse gider. Ölüm mü yani? Demba Ba'yı sattık, daha iyisi geldi. Gomez giderse daha iyisi gelir. Ama kalmak istiyor. Ben de istiyorum' dedi.

Fanatik