Otyakmaz hakem hatalarından yakındı

Otyakmaz hakem hatalarından yakındı

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz: - "Sezonla  birlikte maalesef hakem hataları sezonunu da ilk maçta böyle bir cümle kurmak  istemezdim ama hakem hataları sezonunu da açmış olduk" 
 
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Sezonla  birlikte maalesef hakem hataları sezonunu da ilk maçta böyle bir cümle kurmak  istemezdim ama hakem hataları sezonunu da açmış olduk" dedi. 
 
Otyakmaz, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, önemli  pozisyonlar yakaladıklarını ama farkı açamadıklarını söyledi. 
 
Ofsayttan gol yediklerini belirten Otyakmaz, "Geriye çekildik ve  maalesef ikinci gol de geldi ve bir puanla bu maçı bitirdik. Takımın oynadığı  oyundan memnunum ama 3 puan almak işten bile değildi. Sezonla birlikte maalesef  hakem hataları sezonunu da, ilk maçta böyle bir cümle kurmak istemezdim ama hakem  hataları sezonunu da açmış olduk. Bir penaltımızın verilmediğini bir de bir golün  çok net ofsayt olduğunu gördüm önümüzdeki televizyondan. Maalesef 2 puan  elimizden uçtu gitti" diye konuştu. 
 
Otyakmaz, bu yıl ligde hedeflerinin taraftarı psikolojik olarak  sıkıntıya sokmayacak bir yerde yıl boyu devam etmek istediklerini vurgulayarak,  "Ama inşallah Avrupa'ya gideriz" dedi. 
 
Bilet fiyatlarıyla ilgili de konuşan Otyakmaz, "250 lira kombine 80  lira kale arkası. Kombinelere yüklenilsin tercih edilsin düşüncesiyle bu maçın  fiyatını biraz daha yüksek tuttuk. Genelde adaleti ön planda tutuyorum. Bu tür  maçlarda böyle bir fiyat verdiysek bundan sonraki maçlarda da böyle yapmamız  lazım diye düşünüyorum" ifadesini kullandı. 
 
Otyakmaz, "hakem hatalarıyla ilgili bir önlem alacak mısınız?" sorusu  üzerine ise şunları kaydetti:  
 
"Hakem hataları her zaman olur o konuda bir diyeceğim yok ama son  maçları da da hakem hatalarıyla kapatıp yine sezonu. 3 puan alacağız, Galatasaray  galibiyeti, kendi sahamızda iyi bir başlangıç, iyi bir moral. Bu çok önemliydi  bizim için ama maalesef olmadı. Ben kendi gözümle gördüm golün ofsayt olduğunu.  Bir de penaltı söz konusu. Olmadı ne yapalım? Nasıl biz tam olarak hazır  değilsek, 2-0'dan maçı 2-2'ye ofsayt da olsa çevirebiliyorsak, hata yapıyorsak  hakemlerde hata yapabilirler, normaldir. İnşallah onlara da bu yıl iyi bir sezon,  hatalarının az olduğu bir sezon diliyorum."