Özat'tan yıllar sonra gelen itiraf

Özat'tan yıllar sonra gelen itiraf

Ümit Özat, yıllar sonra Song ile saha ortasında ne konuştuğunu açıkladı..

2007 yılında Ali Sami Yen'de oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı "sulu derbi" nin kuşkusuz en çok akılda kalan olaylarından biri maç durduğunda dönemin Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat ile Galatasaray'ın savunmacısı Song'un saha ortasındaki sohbetleriydi! Peki Özat ile Song ne konuşmuşlardı? Ümit Özat anlattı..

2007'de Ali Sami Yen'de oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı Lugano ve Edu'nun attığı gollerle 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona ermişti. Maçın son dakikalarında tribünde çıkan olaylar ve sahaya atılan su şişeleri nedeniyle maçın hakemi Bülent Demirlek, olayların yatıştırılması için maçı durdurup soyunma odasına gitmişti.

Hakemin tekrar sahaya dönmesi beklenirken hafızalardan silinmeyecek kare çekilmişti. Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat ile Galatasaraylı Song'un saha ortasındaki samimi sohbeti.

"KÖLN'E TRANSFERİMİ KONUŞUYORDUK"

O anı anlatan Ümit Özat, yıllar sonra Song ile saha ortasında ne konuştuğunu açıkladı! "Köln'e transferim öncesi bilgi alıyordum."

Ümit Özat, 2007 yılında yaşanan olayı şöyle anlattı: "Maç olaylar nedeniyle durdu. Benim Fenerbahçe'de son yılımdı ve sezon sonu Köln'e gidecektim. Song da Köln'de oynamış bir oyuncuydu. Maç durunca hakemi beklerken Song'tan Köln kulübü hakkında bilgi alıp, transferimi konuştuk."

Bu arada Song, 2001-2002 sezonunda West Ham United'den Köln'e kiralık gitmiş ve bir sezon oynamıştı.

Aydın Cingöz / Radyospor