Pato aşkı yeniden alevlendi

Pato aşkı yeniden alevlendi

Pato için yönetim, Corinthians ile temasa geçti.

Galatasaray’da Pato aşkı yeniden alevlendi. Sarı-kırmızılılar, geçen sezon transferini gerçekleştirmek için büyük çaba harcadığı ancak Aslan yapamadığı Brezilyalı golcü için yeniden harekete geçti. Chelsea’de istenen performansı sergileyemeyen ve dün itibariyle İngilizlerin yoluna devam etmeyeceğini açıkladığı sambacı için yönetim, oyuncunun kulübü Corinthians ile temas kurdu. Sözleşmesi 2016 sonunda sona erecek olan Pato için 1 milyon Euro’luk teklif yapıldı.
 
Brezilya kulübü yöneticileri, 6 ay sonra boşa çıkacak oyuncuyu mutlaka satıp, para kazanmak istiyor. Corinthians’ın Galatasaray’ın teklifini dikkate aldığı öğrenilirken, Pato da Avrupa’da oynamaya sıcak bakıyor. Galatasaray yönetiminin, Brezilyalı golcüye yıllık 2.5 milyon Euro ve başarı bonusları ile süslenmiş bir kontrat önereceği belirtiliyor. Corinthians ile anlaşma sağlanırsa vakit kaybedilmeden Pato ile masaya oturulacak.
 
GALATASARAY SEZONU AÇTI
Öte yandan yeni sezon hazırlıklarına dün Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde start veren sarı-kırmızılılarda milli takımlarında bulunan ve izinli olan yabancı futbolcular katılmadı. Genç ve yerli ağırlıklı kadro ile dün sağlık kontrolünden geçen Galatasaraylı futbolcular, ilk antrenmanını da gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar sağlık kontrollerine ve çalışmalarına bugün de devam edecek.

Amkspor