Quaresma'ya Güneş kalkanı

Quaresma'ya Güneş kalkanı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'ya destek verirken, daha fazla katkı beklediğini söyledi.

Siyah-beyazlı teknik adam, Quaresma’nın hem fizik hem de mental açıdan her geçen gün iyiye doğru gittiğini ifade etti, “Takıma katkı yapan Ricardo’ya her zaman ihtiyacım var. Tek sıkıntısı kolay kart görmesi” dedi.

Beşiktaş’ta ikinci dönemini yaşayan ve her fırsatta siyah-beyazlı takıma geri dönmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Ricardo Quaresma’ya, Teknik Direktör Şenol Güneş sahip çıktı.

Medyada Portekizli oyuncuyla yıldızının barışmadığı ileri sürülen Güneş’in, Quaresma’nın takıma katkı sağladığını söylediği öğrenildi. Quaresma’nın performansıyla ilgili siyah-beyazlı yöneticilerle görüş alış verişinde bulunan siyah-beyazlı hocanın, “Tabii ki zaman zaman teknik adamlar ile futbolcular arasında sorunlar olabilir ancak bu problemler baba-oğul sorunları gibi çözülebilecek cinsten” ifadelerini kullandığı belirlendi.

‘İstikrarı bozamayız’

Şenol Güneş’in, Quaresma’nın her geçen gün hem fizik hem de mental olarak iyiye gittiğini belirterek, “Eksiklikleri var ama bunları zamanla giderecektir. Şu an için en önemli sıkıntımız, Quaresma’nın kolay kart görmesi. Kendisiyle sık sık bu konu üzerinde konuşuyorum. Takıma daha fazla katkı sağlamasını istiyorum. Bize katkı sağlayan bir Ricardo’ya her zaman ihtiyacım olur” diye konuştuğu aktarıldı.

Beşiktaş’ın hocası kadrodaki bütün oyunculardan en üst seviyede katkı beklediğini de ifade etti. Güneş’in, “Şimdiye kadar maalesef herkese eşit şekilde şans vermemiz mümkün olmadı. Beşiktaş’ın başarısı için form durumu en iyi olan futbolcuları sahaya sürüyorum. Oyuncularımız kaliteli ama bazı mevkilerde sayısal fazlalığımız var. Kadro istikrarını bozmamız mümkün değil” diye konuştuğu vurgulandı.

Milliyet