Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk yorumu

Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk yorumu
Güncelleme:

Rıdvan Dilmen; Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunda en önemli etkenin Fatih Terim olduğunu söyledi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Göztepe'yi deplasmanda 1-0 mağlup ederek 2017-18 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Karşılaşmanın ardından SABAH Spor yazarı Rıdvan Dilmen, sarı kırmızılı ekibin şampiyonluğunu yorumladı.

İşte Dilmen'in açıklamaları:

"Galatasaray taraftarını, camiasını kutlarım, hak edilmiş bir şampiyonluk. Lucescu yerine Fatih Terim'i getirerek en önemli hamlesini yapmıştı. Deplasman fobisinin dinmesi ve son 3 deplasmanı kazanması. Dolayısıyla dolu dolu geçirerek son haftaları Galatasaray hak edilmiş bir şampiyonluk kazandı.

Şampiyonluğu Bir Fatih Terim'e, iki taraftara, 3 Dursun beye ve yönetime yazarım. Galatasaray tam kadro kampa gitti. Tudor giderken 1 puan eksik gerideydi. Galatasaray'ın Rodriguez ve Gomis dışında banko oyuncusu yoktu.

Mustafa Cengiz'i de ayrıca kutlamak gerek. Fair-play açısından güzel konuşmalar yaptı. Ama TFF'nin UEFA hakkında yaptıklarını da atladı sanırım yoksa geçen günlerde teşekkür etmişti. Servet beyin falan çok yardımı olmuştur Galatasaray'ın UEFA konusunda.

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe gibi kulüpler ikinciliği kabul etmezler. Mutlaka şampiyon olmak isterler, taraftarlar bunu ister.