Rıdvan Dilmen'in Süper Lig'in finalini açıkladı

Rıdvan Dilmen'in Süper Lig'in finalini açıkladı
Güncelleme:

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trendyol Süper Lig'te Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada hata yapmayarak Adana Demirspor'u 4-0'lık net bir skorla mağlup etmesinin ardından şampiyonluk iddiası için dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe, Adana Demirspor deplasmanında 4-0 kazandı. Maçın ardından Rıdvan Dilmen dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe sahadan 4-0 net bir galibiyetle ayrılırken maç sonu değerlendirmelerde bulunan Fenerbahçe'nin ve A Milli Takımımızın eski golcüsü ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın açık ara farkıyla devam eden şampiyonluk yarışında Fenerbahçe için dikkat çeken tahminlerde bulundu.

"Fenerbahçe'nin Galatasaray maçı final maçı olur" diyen Rıdvan Dilmen sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fenerbahçe'nin RAMS Park'a 57 puanla gideceğini düşünüyorum. Kötü ihtimalle 55 puanla gideceğini düşünüyorum. Kötü ihtimal maçı bence Alanya maçıdır. Belki orada puan kaybı olabilir. Galatasaray da kalan maçlarda derbiye kadar maksimum bir beraberlik alır diye düşünüyorum. Kaybederse de Rize ya da Antep deplasmanında olur. O da düşük ihtimal."

Almanya'dan 6 milyon TL'ye ithal edilen makineyi 900 bin TL'ye mal etti! Almanya'dan 6 milyon TL'ye ithal edilen makineyi 900 bin TL'ye mal etti! Tolga Karel'den ekranların Şakir Paşası Fırat Tanış için ağza alınmayacak hakaret Tolga Karel'den ekranların Şakir Paşası Fırat Tanış için ağza alınmayacak hakaret Meral Akşener hakkında skandal iddia: ''Bana ‘aday ol, 1 sene sonra AKP’ye katıl’ dedi'' Meral Akşener hakkında skandal iddia: ''Bana ‘aday ol, 1 sene sonra AKP’ye katıl’ dedi'' AK Parti'den ''Hakan Şükür'' hamlesi: Yeni yasa mı geliyor ? AK Parti'den ''Hakan Şükür'' hamlesi: Yeni yasa mı geliyor ? Otomobilde hurda araç teşviğinin ayrıntıları belli oldu Otomobilde hurda araç teşviğinin ayrıntıları belli oldu İlk adı İnci Taneleri değilmiş... Yılmaz Erdoğan dizinin adını neden değiştirdiğini açıkladı İlk adı İnci Taneleri değilmiş... Yılmaz Erdoğan dizinin adını neden değiştirdiğini açıkladı Kartalkaya faciasında sorumlu kim? Ön rapor ortaya çıktı Kartalkaya faciasında sorumlu kim? Ön rapor ortaya çıktı AK Partili Şamil Tayyar'dan erken seçim çıkışı: ''Cumhurbaşkanımız aday olmayacaksa...'' AK Partili Şamil Tayyar'dan erken seçim çıkışı: ''Cumhurbaşkanımız aday olmayacaksa...'' Türkiye bunu da gördü: Ameliyat masasında hasta ile pazarlık saniye saniye kamerada! Türkiye bunu da gördü: Ameliyat masasında hasta ile pazarlık saniye saniye kamerada! Emsal karar çıktı: Mahkemeden ev sahiplerine müjde, kiracılara kötü haber! Emsal karar çıktı: Mahkemeden ev sahiplerine müjde, kiracılara kötü haber!
Hadise yaratan poz: Ünlü şarkıcı kalçasındaki dövmeyi gösterip, müjdeyi verdi Hadise yaratan poz: Ünlü şarkıcı kalçasındaki dövmeyi gösterip, müjdeyi verdi İngiltere'den Türkiye'ye gideceklere ölümcül uyarı İngiltere'den Türkiye'ye gideceklere ölümcül uyarı Rasim Ozan Kütahyalı 4 ünlü ismi Recep Tayyip Erdoğan'ın maaşlı memuru ilan etti! Rasim Ozan Kütahyalı 4 ünlü ismi Recep Tayyip Erdoğan'ın maaşlı memuru ilan etti! Banka şubesinde silah sesi: Önce soygun sandılar, acı gerçek ortaya çıktı Banka şubesinde silah sesi: Önce soygun sandılar, acı gerçek ortaya çıktı Ara transfer sezonu sonrası; işte takımların kadro değerleri Ara transfer sezonu sonrası; işte takımların kadro değerleri Ekonomi kulislerine bomba düştü: TCMB'de üst düzey istifa iddiası! Ekonomi kulislerine bomba düştü: TCMB'de üst düzey istifa iddiası! Türkiye'nin ''yaz şehri''ne kış geldi: Her yer bembeyaz! Türkiye'nin ''yaz şehri''ne kış geldi: Her yer bembeyaz! Türkiye'de bir sağlık çalışanı ölmüştü... Uzman isimden ölümcül virüs için kritik uyarı! Türkiye'de bir sağlık çalışanı ölmüştü... Uzman isimden ölümcül virüs için kritik uyarı! Hayat Bilgisi'nin ''Törpü''sü ile ''Barbie''si yıllar sonra yeniden birarada Hayat Bilgisi'nin ''Törpü''sü ile ''Barbie''si yıllar sonra yeniden birarada Bir hazır giyim devi daha iflas bayrağını astı! Bir hazır giyim devi daha iflas bayrağını astı!