Rodriguez ve Carole’e tam not

Rodriguez ve Carole’e tam not

Aslan'ın eleştirilen transferleri teknik heyeti kısa sürede haklı çıkarmayı başardı.

Real Madrid maçındaki performanslarıyla tam not alan Carole ve Rodriguez formaya daha çok yaklaştı.

Transferleri gerçekleştiğinde birçok kesim tarafından eleştirilen Galatasaray teknik heyeti, Carole ve Rodriguez için zaman istemişti. Özellikle teknik direktör Hamza Hamzaoğlu bu oyuncular için, “Her ikisi de önemli potansiyele sahip, zamanla bize katkı sağlayacaklar” demişti.

Her iki oyuncu da buldukları şansları iyi kullanarak daha şimdiden tecrübeli hocayı haklı çıkarmaya başladı. Real Madrid maçında her iki oyuncusunu da ilk 11’de başlatan
Hamzaoğlu, futbolcularının sergilediği performanstan son derece memnun kaldı. 90 dakika görev alan Carole, soğukkanlıllığı ile öne çıkarken oynadığı sol bek ve stoper mevkiilerinde her zaman formaya hazır olduğunun güvencesini verdi.

Şansları arttı

Real Madrid’den transfer edilen Rodriguez ise orta sahada başarılı futboluyla tam not aldı. 82 dakika sahada kalan İspanyol oyuncu yüzde 94 pas ortalamasıyla oynarken sahanın en çok koşan isimleri arasındaydı. Her iki ismin de ilerleyen haftalarda Hamza Hamzaoğlu tarafından Süper Lig’de çok daha fazla maçta görevlendirilmesi bekleniyor.