Salih'e bir destekte Kayserispor taraftarından

Salih'e bir destekte Kayserispor taraftarından

Salih Dursun'a bir destek de eski takımı Kayserispor'dan geldi.

Galatasaray - Trabzonspor maçında sahalarda ender rastlanan bir olayla, karşılaşmanın orta hakemi Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösteren bordo mavili takımın defans oyuncusu Salih Dursun'a bir destek de eski takımı Kayserispor'dan geldi. Kayserili sporseverler, Salih Dursun için, "Direnişin sembolü Salih Dursun olsun" paylaşımında bulundu.
 
Sarı kırmızılı kulüpte 2 yıl top koşturduktan sonra Trabzonspor'a transfer olan ve Kayserispor taraftarının gönlünde özverisi ve dürüstlüğüyle taht kuran Salih Dursun'a, Galatasaray maçındaki kırmızı kart nedeniyle Kayseri'den çok sayıda destek telefonları ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderildi. Kayserispor'un en büyük destekçisi Kapalı Kale grubu üyeleri attıkları tweetlerde, "Anadolu ligi oluşturulsun. Kayserispor da iki sezon önce 35 maçın 32'sindeki hakem hataları yüzünden düşürüldü. Anadolu ligi olsun, üç büyükler kendi aralarında oynasın. Direnişin sembolü Salih Dursun olsun. Eski futbolcumuz Salih Dursun ve kardeşimiz Trabzonspor'a geçmiş olsun. Her zaman onların yanındayız. Bu çarka çomak sokacağız" diye yazdılar.
 
Kayserispor fan sitesi ise, "Trabzonspor ile dostluğumuz bu haykırışlarla başladı. Ne mutlu bu haykırışlara ortak olan Anadolu taraftarına" ifadesini kullandı.