Salih'in caddesine kimse gitmedi

Salih'in caddesine kimse gitmedi

Salih Dursun'un isminin verildiği caddenin açılışına kulüpten kimse katılmadı.

Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart gösterip fenomen olan Salih Dursun’un ismi Yomra İlçesi’nde caddeye verildi, açılış da önceki gün yapıldı. Ancak kulüp bu gelişmeye kayıtsız kaldı, resmi site ne fotoğraf ne de haberi kullandı. Bu kararın altında bizzat Başkan Usta’nın imzası vardı

Trabzonspor’un ligin ikinci yarısında oynadığı Galatasaray maçında, geceye hatalı kararlarıyla damgasını vuran hakem Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kartla fenomen haline gelen Salih Dursun, uzun süre gündemdeki yerini korumuştu. Genç futbolcu ile aynı gece Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, basın toplantısı yapmış, ardından ilk iç saha karşılaşmaları için özel tişörtler basılmıştı. Ancak o rüzgar kısa sürede hem saha içinde hem de dışında dindi.
 
Kimse gelmedi
 
Aldığı ceza bittikten sonra ilk 11’de bir daha şans bulamayan Salih Dursun’un, “Galatasaray’dan bonservisi alınacak” iddiaları da yerini zamana bıraktı. Son çarpıcı gelişme ise dün yaşandı. Kırmızı kart olayından sonra bir caddeye Salih Dursun’un adını verme kararı alan Yomra Belediyesi, açılışı gerçekleştirdi. Ancak açılış beklenenden çok cılız geçti. Salih Dursun dışında Trabzonsporlu yönetici ya da futbolcu yoktu o törende.
 
Yaşandı ve bitti
 
Bu kadarla da kalmadı; açılışa dair kulübün resmi internet sitesinde tek bir kelime bile yer almadı. Bu tabloda bizzat Başkan Muharrem Usta’nın kararının etkili olduğu ortaya çıktı. Usta’nın, “Salih Dursun önemli bir mesaj verdi, o mesaj da alındı. Biz kulüp olarak da gerekeni yaptık. Artık olayın daha fazla uzamasının bir anlamı yok. Salih’in de bundan sonra futboluyla gündemde olması gerekir” mesajlarını verdiği, o nedenle açılışa Bordo-Mavililer’in ilgisiz kaldığı bildirildi.
 
Fanatik