Samandıra'da derbi öncesi hareketli saatler

Samandıra'da derbi öncesi hareketli saatler

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi Samandıra'da üst düzey hareketlilik var.

Fenerbahçe, Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'ı da Kadıköy'den eli boş göndermek istiyor. Bunun için de Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde hareketli saatler yaşandı

Fenerbahçe'nin özellikle iki tecrübeli kaptanı Volkan Demirel ve Mehmet Topal, toplantı üstüne toplantı yaparak arkadaşlarını bu maça da motive etmeye çalışıyorlar.
 
Beşiktaş'ın 'yenilmez' unvanı ile Kadıköy'e geleceğinin altını çizen Volkan ve Topal, arkadaşlarıyla yaptıkları toplantıda, "Biz bu tarz serileri çok severiz. Avrupa'da Benfica ve Feyenoord gibi takımları yenerek namağlup serilerine son verdik. Burada yenilgiyi tattılar. Beşiktaş'ın da serisini biz bozacağız. Bunu daha önce yaptık, yine yaparız" ifadesini kullandılar.
 
'ZİRVEYE YAKLAŞALIM'
 
Şampiyonluk yarışında zirveyi yakalama adına da maçın büyük bir önem taşıdığını belirten kaptanlar Volkan Demirel ve Mehmet Topal, "Sene başında yaptığımız hataları yeni telafi edebiliyoruz. Bu stat bizim mabedimiz. Burada rakibin gücü, yenilmemiş olması veya başka bir şeyi bizi ilgilendirmez. Stat tamamen dolacak. Her zaman olduğu gibi 12 numarayı arkamıza alıp zirveye bir adım daha yaklaşalım" dediler.

Habertürk