Samuel Eto'o: ''Hiçbir yere gitmiyorum''

Samuel Eto'o: ''Hiçbir yere gitmiyorum''

Antalyaspor’un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto’o, transfer gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında...

Eto’o’nun adı Beşiktaş’tan sonra Galatasaray’la da anılıyor. Başkan Gültekin Gencer’in, “Eto’o’yu Galatasaray verdik” sözleri konuşuluyor ama 34 yaşındaki oyuncu tam tersini düşünüyor. Eto’o, “Çin’den teklifler almaya devam ediyorum. Ancak Antalyaspor’dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. İki yıl daha sözleşmem var ve mutluyum” diyerek noktayı koydu.

Attığı 20 golle kalitesini bir kez daha tüm dünyaya ispatlayan Kamerunlu forvet, haliyle Çin kulüplerinin ilgi odağı oldu. Eto’o’nun adı son günlerde Beşiktaş ve Galatasaray’la da anılmaya başladı. Mevcut başkan Gültekin Gencer’in 29 Haziran’daki kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından Eto’o’nun ayrılık söylentileri kuvvetlendi. Son olarak ise Gencer’in, “Eto’o’yu Galatasaray’a verdik” sözleri gündeme geldi. Kırmızı-Beyazlı kulüp başkan Gencer’den bu şekilde bir açıklama yapılmadığını belirtip söylentileri yalanladı. Ancak iddialara son noktayı
koyan isim ise Eto’o oldu.
 
‘Sözleşmeme bağlıyım’
 
35 yaşındaki futbolcu bu iddialar üzerine yakın çevresiyle bir değerlendirme yaparak, “Bu haberler nereden çıkıyor bilmiyorum. Ne Beşiktaş ne de Galatasaray’dan teklif almadım. Çin’den bazı yüksek öneriler var. Ancak Antalyaspor’dan ayrılmak gibi bir düşüncem kesinlikle yok. 2 yıl daha sözleşmem var ve kulübümde son derece mutluyum” açıklamasında bulundu.
 
Fanatik