Selçuk İnan bir ilk peşinde !

Selçuk İnan bir ilk peşinde !
Güncelleme:

Ligde son 6 maçta da gol atamazsa kariyeri boyunca ilk kez bir sezonu gol atmadan geçirecek olan Selçuk İnan, şeytanın bacağını Başakşehir maçında kırmaya çalışacak.

Sezonun ilk yarısında fazla oynama şansı bulamayan, Fatih Terim'in gelmesiyle de Galatasaray'ın değişmezi olan Selçuk İnan, Medipol Başakşehir maçına başka bir motivasyon ile çıkacak. Galatasaray’daki ilk 4 yılında rakibine mutlaka 1 gol atan ama geçen sezonu boş geçip ilk yarıdaki randevuda oynamayan Selçuk İnan, yarın şanssızlığına son vermek istiyor. Bu sezon henüz gol atamayan ve asist bile yapmayan Selçuk İnan, Medipol Başakşehir önünde hem siftah yapmak hem de geleneği sürdürmek istiyor.

GALATASARAY EKSİZSİZ

Öte yandan Sakatı bulunmayan Galatasaray, kritik Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını tam kadro sürdürüyor. Teknik Direktör Fatih Terim oyuncularına taktik antrenman yaptırdı. İdman öncesinde ise deneyimli hoca “Bu maçı kazanıp hem Gençlerbirliği yenilgisini telafi edelim hem liderliği geri alalım. Kalan 6 maçımızı da kazanarak şampiyon olacak güce sahibiz. Bu hafta liderliği geri alalım ve bir daha bırakmayalım” telkininde bulundu.Selçuk İnan bir ilk peşinde ! - Resim : 1