Semih'ten Fenerbahçe itirafı !

Semih'ten Fenerbahçe itirafı !

Eskişehirspor'da forma giyen Semih Şentürk, eski takımı Fenerbahçe'nin kendisinde ayrı bir yerinin olduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe'de forma giydiği dönemlerde yedek kulübesinden gelerek attığı kritik goller nedeniyle "Nöbetçi golcü" lakabıyla tanınan Eskişehirsporlu futbolcu Semih Şentürk, hedefinin, takımını hak ettiği yer olan Süper Lig'e taşımak olduğunu belirterek, "Lige çıktığımız gün yeni bir sözleşme imzalayıp, burada futbolu bırakabilirim." dedi.

Medipol Başakşehir'den TFF 1. Lig ekibine transfer olan deneyimli futbolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor gibi büyük bir camiaya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Golcü bir futbolcu olduğunu ifade eden Semih Şentürk, "Her maça gol atmak için çıkarım. Öncelikle önemli olan takımımı kazanmasıdır. Gollerim ve asistlerimle Eskişehirspor'a katkı sağlarsam mutlu olacağım." diye konuştu.

33 yaşındaki futbolcu, milli takımların her yaş kategorisinde forma giydiğini anımsattı. Milli takım formasıyla güzel günler yaşadığını anlatan Semih Şentürk, şöyle devam etti: "2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2008) milli formayı giydim. 2016'daki şampiyonaya kötü başladık. O şampiyonada milli takım kadrosunda yer almak istiyordum. Şampiyonalar büyük bir atmosfer. Orada futbolcu olduğunu anlıyorsun. Milli takımın gruptan çıkamamasına üzüldüm. Bu ülkenin vatandaşıyız, insanıyız ve sporcusuyuz. 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri başlıyor. İnşallah devamlı şampiyonalara katılan takım olma yolunda önemli adımlar atıyoruz."

"Fenerbahçe'de futbolu bırakabilirdim. Nasip, kısmet..."

Semih Şentürk, eski takımı Fenerbahçe'nin kendisinde ayrı bir yerinin olduğunu dile getirerek, şunları söyledi: "Fenerbahçe'de doğdum, Fenerbahçe'de büyüdüm. Her insanın isteği gibi Fenerbahçe'de futbolu bırakabilirdim. Nasip, kısmet... Şu anda Eskişehirspor'dayım ve mutluyum. Fenerbahçe de lige kötü başlamasına rağmen iyi olacaktır. Şimdi Eskişehirspor'un futbolcuyum ve bu takımın daha iyi olması, yeniden Süper Lig'e çıkmasına odaklandım. 33 yaşındayım ve kendimi çok iyi hissediyorum. İlk hedefim, beni isteyen ve destekleyen büyük Eskişehirspor camiasında şampiyonluk yaşayıp, takımı, hak ettiği yer olan Süper Lig'e taşımaktır. Lige çıktığımız gün yeni bir sözleşme imzalayıp, burada futbolu bırakabilirim."

"Eskişehirspor, Süper Lig'e çıkacaktır"

Semih Şentürk, Eskişehirspor'un yerinin Süper Lig olduğunu vurguladı.

Siyah-kırmızılı takımın Süper Lig'e yakıştığının altını çizen Semih Şentürk, şunları kaydetti: "Eskişehirspor gibi hedefleri olan bir takıma geldiğim için mutluyum. Bir an önce toparlanıp, ilk 11 kişilik kadroda sahaya çıkacağım günü bekliyorum. Yıllarca baskılı ve stresli ortamlarda oynadım. Fenerbahçe'de, Antalyaspor'da, Başakşehir'de baskılı ve stresli ortamlarda oynadım. Eskişehirspor da kazanamadığımız zaman stresin ve baskının olduğu bir takım. Bunlara alışığım. Eskişehirspor taraftarının da takımına önemli desteği var. Eskişehir'e deplasmana geldiğimde taraftarı görmüştüm. Siyah-kırmızılı takıma gönül verenler bizi yalnız bırakmasın. Süper Lig'de verdikleri desteği bu ligde de devam ettirsinler. Onların desteğiyle Süper Lig'e çıkacağız."