Şenol Güneş derken... Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü için sürpriz isim açıklandı

Şenol Güneş derken... Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü için sürpriz isim açıklandı
Güncelleme:

Sezona Sergen Yalçın ile başlayan ancak yol ayrılığı sonrasında Önder Karaveli ile sezona devam eden Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğu için sürpriz bir isim açıklandı.

Beşiktaş’ta yeni sezon teknik direktör planlaması son bulmak üzere. Birçok hocayla görüşen ve son olarak Valerien Ismael ismi üzerinde hemfikir olan Beşiktaş Yönetimi, yeni teknik direktörü bu hafta içi İstanbul’a getirterek imza attırmayı planlıyor.

Tamamen alışılmışın dışında farklı bir futbol yönetimine gitmek isteyen siyah-beyazlı kulüp, Ismael’i sportif direktör özelliği olması nedeniyle de tercih ediyor. 3-4-3 sistemine uygun bir kadro yapısı olması nedeniyle 46 yaşındaki Fransız teknik adamda karar kılan yönetim yaz transfer döneminde de bu anlayışa uygun isimleri kadrosuna katacak.

 Beşiktaş, prensipte anlaştığı Valerien Ismael'e imzalaması için mail yoluyla sözleşme gönderdi. Fransız teknik adamın sözleşmeyi imzaladığı an İstanbul'a geleceği öğrenildi. Ismael, en son İngiltere’de West Bromwich Albion takımını çalıştırdı. 2 Şubat 2022’de İngiliz kulübünden ayrılan 46 yaşındaki teknik adam, daha önce Barnsley, Wolfsburg, LASK Linz, Nürnberg ve Hannover 96 takımında görev yapmıştı.Fransız futbol adamı, LASK Linz’de sportif direktör rolünde de çalışmıştı.

(Kaynak)