Şenol Güneş'in Kadköy karnesi !

Şenol Güneş'in Kadköy karnesi !

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 6 ayrı takımla çıktığı Kadıköy'de galibiyet yüzü göremedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe deplasmanında tabuyu yıkmak amacında... 6 ayrı takımla Ülker Stadı’na giden kurt teknik adam 18 lig maçının 14’ünü kaybetti, 4 beraberlik yaşadı.

Ligin kaderini çizmeye aday Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi siyah-beyazlıları korkutan bir istatistik var. Şenol Güneş, lig maçlarında Kadıköy'de kazanamıyor. Üstelik, bu kısa süreli bir fobi de değil. Güneş, 28 yıllık teknik adamlık kariyerinde altı farklı takımla 18 kez gittiği Fenerbahçe'nın sahasında hiç gülemedi. Tecrübeli teknik adamın çalıştırdığı Trabzonspor, Boluspor, Antalyaspor, Sakaryaspor, Bursaspor ve son olarak Beşiktaş, Ülker Stadı'nda galibiyet yüzü göremedi. Oynanan 18 mücadelenin 14'ü Şenol Güneş'in takımları için yenilgiyle sona erdi sadece dört maçta ise beraberlik yaşandı. 

6 MAÇTIR ATAMIYOR

BİR başka kötü istatistik de gollerde. Güneş'in öğrencileri, sarı-lacivertli takımla oynanan son altı lig maçında gol bile atamadı. Bu süreçte, Trabzonspor dört, Bursa ve Beşiktaş birer kez Kadıköy'de sahaya çıktı; bu takımlar gol atamazken beş yenilgi ve bir beraberlik yaşadı. Toplamda ise Şenol Güneş'in ekipleri, Kanarya'ya karşı sekiz gol atabildi ve 33 gol yedi.

AMK Gazetesi