Şenol Güneş'ten flaş karar !

Şenol Güneş'ten flaş karar !

Beşiktaş’nın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Akhisar’a karşı Benfica maçından degişik bir kadroyu sahaya sürmeyi planlıyor...

Portekiz’de, son Karabük maçına göre ilk 11’de 7 farklı isme görev veren Güneş’in, yine bazı değişiklikler yapması bekleniyor... 
 
Devler Ligi’nde yediği hatalı golle taraftarın bir kez daha tepkisini çeken Tolga Zengin’in yerine, kaleyi İspanyol Fabri’nin devralacağı öğrenildi. Savunmanın sağında ise Beck kulübüye çekilecek ve Gökhan Gönül 11’e girecek. Defansın ortasında uyumlu bir performans gösteren Marcelo-Tosic ikilisini bozmayı düşünmeyen Güneş’in sol bek tercihi ise Caner Erkin olacak. En bol alternatifi orta sahada olan başarılı çalıştırıcının, bu mevkide son kararı maç saati vereceği bildirildi.
 
Benfica’ya attığı nefis golle 1 puanı getiren moralli Talisca’nın 11’de olacağı, Portekiz’de sol ayak bileğine darbe alan ve tedavisi süren Oğuzhan’ın sakatlığı sebebiyle riske edilmeyeceği ve orta ikilide ise Atiba ya da Gökhan İnler’den birinin dinlendirilip Tolgay Arslan’ın şans bulabileceği ifade edildi. 
 
Şenol Güneş’in, kanatlarda da sağ tarafta Quaresma’yı sahaya süreceği, solda ise Adriano’yu kulübeye çekerek formayı Olcay Şahan’a teslim etmeyi planladığı belirtildi.  Tecrübeli teknik adamın, hücum hattında ise çok büyük bir ihtimalle Cenk Tosun’u oynatması bekleniyor. 26 yaşındaki forvet, ilk 3 haftada attığı 4 golle Süper Lig’e mükemmel bir başlangıç yapmıştı.

HT Gazete