Şenol Güneş'in derbi tercihi belli oldu

Şenol Güneş'in derbi tercihi belli oldu
Güncelleme:

Beşiktaş’ Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray karşısına Talisca, Tolgay ve Atiba ile çıkma kararı aldı.

Galatasaray ile bugün önemli bir sınava çıkacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, taktik ve kadro konusunda son kararını verdi. Böylesine önemli bir maçta, kadroda radikal değişikliklere gitmemeyi planlayan siyah-beyazlı teknik adamın, sadece orta sahada bir oyuncunun yerini değiştirebileceği iddia edildi.

Talisca, Medel, Atiba, Oğuzhan ve Tolgay gibi isimlerden en iyi üçlüyü seçmek isteyen Güneş’in, son idmanda Talisca, Tolgay ve Atiba’yı oynattığı bildirildi. Bu bölgeyle ilgili kararını maça kısa bir zaman kala vermeyi düşünen Şenol Güneş’in, diğer bölgeleri ise ellemeyeceği dile getirildi.

Futbolcularıyla derbiyi masaya yatıran deneyimli hocanın, “Bugün tüm camia sizden büyük beklentiler içerisinde. Yarıştaki en önemli rakibimizle oynuyoruz. Kazanmamız durumunda sadece üç puan elde etmemiş olacağız. Yarışta önemli bir virajı da geçmiş olacağız. Derbiden alınacak üç puan bizi her anlamda farklı yerlere taşıyacaktır. Kendi evimizde oynuyoruz. Seyircimiz önündeyiz. Her şey bizim elimizde. Bugün sizlerden çok büyük bir özveri bekliyorum” diye konuştuğu ortaya çıktı. 

Tudor'un tercihi FeghouliTudor'un tercihi Feghouli

 

İşte derbinin muhtemel 11'leri !İşte derbinin muhtemel 11'leri !

 

Milliyet