Şenol Güneş'ten maçın hakemine sert sözler !

Şenol Güneş'ten maçın hakemine sert sözler !
Güncelleme:

Beşiktaş'ın sahasında Antalyaspor'a yenilerek Vodafone Park'taki ilk lig mağlubiyetini aldığı maçın ardından konuşan Şenol Güneş, hakem Halis Özkahya'yı sert bir dille eleştirdi.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta Antalyaspor’a 3-2 mağlup oldu. Vodafone Park’ta ilk kez bir lig maçı kaybeden Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından beIN Sports mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Maçın hakemi Halis Özkahya’yı sert bir şekilde eleştiren Şenol Güneş, Beşiktaş’ın hak etmediği bir mağlubiyet aldığını söyledi.

Vodafone Park’ta kaybedilen Antalyaspor maçı sonrası hakem Halis Özkahya’ya yüklenen Şenol Güneş, şunları söyledi:

“İlk yarıda yavaş oynadık ama eleştirmek için söylemiyorum. 10 defa oyun duruyor, sen yazıp duruyorsun, rakibi dinlendirmek için mi geldin? 80’de kartı gösterip daha önce kartı göstermiyorsan sen maçı idare ediyorsun. Penaltı pozisyonundan daha hafiflerini bizim lehimize faul verdi. O zaman rahatsız mısın? Neden durduruyorsun oyunu, neden kesiyorsun? Kaç kere yatıldı kalkıldı. Kuralların oynamaya dönük kullanılması gerek.”

Vida’nın oyundan alınıp yerine Larin’in girmesi hakkında kendisine sorulan bir soruya cevap veren Şenol Güneş “Vida’yı neden aldın diye rahatsız olanlar var, sakat diye aldık. Forvet de almayın o zaman. Hocalık yapanlar bilir bunu. Dikkatli konuşalım biraz o konuda” şeklinde konuştu.

Gökhan Gönül çıldırdı ! Sağlık görevlisine sert tepki...Gökhan Gönül çıldırdı ! Sağlık görevlisine sert tepki...

 

“RAKİP HAK ETTİĞİNDEN FAZLASINI KAZANDI”

Beşiktaş’ın mağlubiyeti hak etmediğini savunan Şenol Güneş, karşılaşma ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

“Hem sürpriz oldu hem mucizeler oldu. Eksikleri içinde olsa dahi, oyunumuzun karşılığını alamadık. Beklediğinden fazlasını atıp üç puanı aldı rakip. Orta sahamızda ofansif değil ama defansif duruşta çok boşluklar verdik ilk yarıda, rakip de bunu kullandı. Şanssızlık, haksızlık, dikkatin az olduğu maçlar da oldu 3 tane gol yememiz mucizeydi. 2-0 öne geçmemiz gereken maçta golü yedik. Net pozisyonlarımız vardı, net pozisyonu olmayan rakip gol attı. Futbol böyle bir şey, Mucizeler oluyor, sürprizler oluyor. Rakip gayreti üzerinden 3 puanı aldı, gayretimiz yetmedi. Daha fazla diyecek bir şey yok. 3-1’den sonra da maçı alabilirdik. Direkler, kaçanlar var 2. yarıda. İlk yarı orta sahada sıkıntı olunca riskleri daha fazla aldık. Beşiktaş hak ettiği bir maçta mağlup oldu, rakip de hak ettiğinden fazlasını kazandı.”