Serdar Kurtuluş'un gözyaşlarını tutamadı !

Serdar Kurtuluş'un gözyaşlarını tutamadı !

Serdar Kurtuluş, Akhisar Belediyespor'un üçüncü golünden sonra adeta yıkıldı, gözyaşlarını tutamadı.

Akhisar Belediyespor deplasmanında iki kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Beşiktaş şampiyonluk yolunda ciddi bir yara alırken, Serdar Kurtuluş'un gözyaşları karşılaşmaya damgasını vurdu.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in maçın 70. dakikasında Cenk Tosun'la değiştirdiği Serdar son dakikaları büyük bir heyecan içinde takip etti. Rodallega'nın, kaleci Tolga ve Alexis'in ortak hatasında kendisinin ve takımının üçüncü golünü atarak Akhisar öne geçirmesi, tecrübeli futbolcuya çok büyük bir üzüntü yaşattı. Adeta yıkılan Serdar Kurtuluş bir anda hüngür hüngür ağlamaya başladı. Teknik heyet ve takım arkadaşları, tecrübeli futbolcuyu sakinleştirmek için büyük çaba harcadı ancak başarılı olamadı.

Beşiktaş'ın, Cenk Tosun'la bulduğu beraberlik golü ise Necip Uysal'ı gözyaşlarına boğdu. Maçta forma şansı bulamayan Necip'in uzun süre ağladığı gözlendi.

Fikret Orman maç sonunu seyretmedi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman karşılaşmanın son 10 dakikasını seyretmedi. Mağlup durumda olunan bir çok maçta son dakikaları seyretmeyen başkan Orman, Akhisar Belediyespor maçının 80. dakikasında VIP tribününden ayrıldı ve araçta bekledi.

Karşılaşmanın son 10 dakikasını stadın hemen önünde aracın içinde radyodan dinleyen Orman, son dakikada gelen beraberlik golü ile az da olsa rahatladı ve araçtan çıkarak diğer yönetici arkadaşlarını bekledi.