Sergen favorisini açıkladı !

Sergen favorisini açıkladı !

Sergen Yalçın, haftasonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Lig TV'de yayınlanan Maraton programında Şansal Büyüka ile Tümer Metin'in konuğu oldu, ilginç açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Sivasspor ile başarısız olduğumuz bir gerçek. Ama başarısızlığımızın seviyesi tartışılabilir, ne kadar başarısızız? Ama futbol da biraz şans işi. Deriz ya topun gözü vardır, girmesi lazım. Tabii benim teknik direktör olarak çözüm üretmem lazım. Çok kısıtlı olmasa da, iyi oyunculardan oluşan bir kadromuzun olduğunu düşünüyoruz."

BANA SAYGISIZLIK YAPANI BİTİRİRİM

"Oyuncularda şuna dikkat ediyorum, bana saygısızlık yapamazsın, yaparsan seni bitiririm. Antrenmanda gel benimle kavga et, ama bana saygısızlık yaparsan, biter. Saygı çok önemlidir. Ben kendi oyuncuma hiçbir saygısızlık yapmam. Oyuncumdan da aynı davranışı beklerim. Bana bunu yaparsan, devam edemeyiz."

FENERBAHÇE 1 ADIM ÖNDE
"Derbiler için son dönemde içeride oynayan favori derdim. Eskiden derbiler daha güzeldi sanki, tribünler yarı yarıya olurdu. Şimdi işler değişti. Derbi artık yana kayıyor. Deplasman gibi oldu. Tek taraflı derbi oluyor özellikle seyirci bakımından. Seyirciyi mutlaka stada çekmek lazım. Bakıyorum her yer boş. Dünya sıralamasında seyirci olarak kaçıncı sıradayız, bakmalıyız. Derbide bana göre Fenerbahçe bir adım önde. Çünkü içeride oynuyor. Arena'da olsa Galatasaray'ı önde görürdüm."