Sigt­hors­son'dan Galatasaray'a: ''Beni alın''

Sigt­hors­son'dan Galatasaray'a: ''Beni alın''
Güncelleme:

Sezon başında Galatasaray’ın teklifini geri çevirerek Nantes ile anlaşan İzlandalı forvet pişman oldu.

Menajeri aracılığıyla Sarı-Kırmızılılar’a “Beni alın” mesajı gönderdi. Teknik direktör Denizli’nin kararı bekleniyor..

Ga­la­ta­sa­ra­y’­da gol­cü ara­yış­la­rı de­vam edi­yor. Se­zon ba­şın­da Hamza Hamzaoğlu’nun trans­fe­ri­ni ıs­rar­la is­te­di­ği İz­lan­da mil­li ta­kı­mı oyun­cu­su Kol­be­inn Sigt­hors­son ye­ni­den Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ta­kı­mın gün­de­mi­ne gel­di.
 
Sigh­thors­son, ge­çen yaz Fran­sa­’nın Nan­tes ta­kı­mı­na git­me­yi ter­cih et­miş­ti. Fa­kat ora­da is­te­di­ği öl­çü­de şans bu­la­ma­dı. Şim­di ay­rıl­mak is­ti­yor ve Galatasaray’­dan ge­le­bi­le­cek bir tek­li­fi ka­bul et­me­ye ha­zır.
 
KİRALIK SEÇENEĞİ DE VAR
 
İz­lan­da­lı oyun­cu­nun Tür­ki­ye tem­sil­ci­si Hasan Çolakoğlu, Mustafa Denizli ile ko­nu­yu gö­rüş­tü. Tec­rü­be­li ho­ca­d­an “Ön­ce bir de­ğer­len­dir­me yap­ma­lı­yız. Son­ra­sın­da ka­ra­rı­mı­zı ve­re­ce­ği­z” ya­nı­tı­nı al­dı.
 
Ço­la­koğ­lu, Bugün'e yap­tı­ğı açık­la­ma­da “Sigt­hors­son, Ga­la­ta­sa­ra­y’­a gel­me­yi is­ti­yor. Se­zon so­nu­na ka­dar ki­ra­lık ola­rak da ge­le­bi­lir. Sa­tın al­ma op­si­yo­nu Ga­la­ta­sa­ra­y'­da olur. Nan­te­s’­la bu ko­nu­da an­laş­tık. Ka­rar Mustafa Denizli'nin. Ken­di­siy­le gö-­rüş­tük. İs­ter­ler­se bu trans­fer olu­r” de­di. 
 
İzlanda Milli Takımı'nın formasını 35 kez giyen Sigthorsson'un 18 golü bulunuyor.
 
Sigthorsson bu sezon Fransa Ligi'nde (Ligue 1) 16 maça çıkarken 2 gol attı.
 
Bugün