Sinan Engin ve Ertem Şener faka bastı !

Sinan Engin ve Ertem Şener faka bastı !

Sinan Engin ve Ertem Şener, Milanlı golcü Luiz Adriano hakkında gelen bir haberi paylaşınca skandal bir hataya imza atmış oldular.

Sinan Engin ve Ertem Şener’e Luiz Adrano trolü! 23 Ocak Cumartesi akşamı Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz futbol programında gece saatlerinde Sinan Engin aldığı bir mesaj sonrası Galatasaray’ın Luiz Adriano’yu kiraladığını ve oyuncunun İstanbul’da olduğunu söylerken, Ertem Şener de Luiz Adriano’nun aynı dakikalarda Point Hotel’e doğru yola çıktığını söyledi.

Ancak ikili gelen haberi az da olsa araştırma zahmetinde bulunmayınca büyük bir hataya imza atmış oldular. Çünkü yıldız futbolcu, Milan’ın Empoli ile oynadığı maçtan çıkalı henüz sadece 1.5 saat olmuştu.

23’ü 24 Ocak’a bağlayan gece saat 01:00’de Sinan Engin, “Önemli birisinden mesaj geldi. Luiz Adriano İstanbul’da” dedi ama Brezilyalı futbolcu TSİ 23:30’da biten Empoli-Milan maçında kadroda yer aldı. Daha sonra canlı yayında bu transfer haberi konusunda geri adım atıldı. Sosyal medyada da trol haber gece saatlerinde büyük yankı uyandırdı.

1-20160124151107.jpg