Sivasspor'dan Beşiktaş'a sert yanıt

Sivasspor'dan Beşiktaş'a sert yanıt

Medicana Sivasspor Yönetim Kurulu, Beşiktaş'ın Başkan Mecnun Otyakmaz ile ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"16 Nisan 2016 tarihinde Medicana Sivasspor'umuz ile Beşiktaş arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 29. hafta karşılaşması öncesi Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fikret Orman ve Beşiktaş yöneticileri ile sohbet eden Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz, Fikret Orman ile geçen yıl Sivas'ta oynanan karşılaşma esnasında 'aralarında geçen bir konuşmanın latifesini yaparken' o esnada sadece genel görüntü aldığını söyleyen sinsi bir kameraman sesli çekim yapmış ve bu video da büyük bir habercilik başarısıymış gibi kamuoyu ile paylaşılmıştır.
 
Samimi bir ortamda yapılan sohbette Başkanımız Otyakmaz'ın, aslında Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu anlatmaya çalıştığı cümleleri, Beşiktaşlı yöneticiler tarafından da doğru anlaşılmış olmasına rağmen, konunun kamuoyuna yansımasının hemen ardından resmi siteleri üzerinden uygun olmayan bir üslupla açıklama yapmalarının, hakkaniyete uygun düşmediği kanaatindeyiz.
 
Kaldı ki Beşiktaş'ın yapmış olduğu açıklamadan 1 saat önce başkanımız, takımımızın ligde bulunduğu moral bozucu duruma rağmen Necip Uysal'ı arayarak gönlünü almış, hakkını helal etmesini istemiş ve bu istek de Necip Uysal tarafından karşılık bulmuştur.
 
Tüm bunlara rağmen bu tarzda yapılan bir basın açıklaması hoş olmamakla birlikte tribünlere oynama görüntüsü vermiş, bu da Beşiktaş yönetim kuruluna yakışmamıştır."