Sivok isyan bayrağını açtı!

Sivok isyan bayrağını açtı!

Sivok, "Üst üste kayıp yaşayınca yerden yere vuruluyoruz" diyerek tepkisini dile getirdi.

Beşiktaş'ın kaptanı Sivok, “Birkaç maç kazanınca şampiyon ilan ediliyoruz. Üst üste kayıp yaşayınca da yerden yere vuruluyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi.

 Üst üste yaşanan puan kayıpları, Kartal’ın kaptanını kızdırdı. Ligin başında aldıkları galibiyetlerle herkesin Beşiktaş’ı şampiyon ilan ettiğini söyleyen Sivok, “Ancak birkaç maçta puan kaybedince adeta yerden yere vurulduk. Tabii ki bu kayıpları biz de beklemiyorduk. Ancak takımla ilgili söylenenler çok abartılıyor. Oysa ortada sadece hesapta olmayan kayıplar var. Bunları telafi etmek de bize düşüyor. Yoksa ortada ne kaybedilmiş bir şampiyonluk, ne de kupa var. Biz bu doğrultuda biliçli bir şekilde çalışmalarımızı yaparak, kalan maçlarda minimum kayıp yaşayarak yolumuza devam edeceğiz. Takımda tecrübesiz arkadaşlarımızın sayısı fazla. Onlar da bu suni ortamın etkisinde kalıp bulutların üzerine çıkıyorlar. Artık bize düşen sadece işimizi yapmak ve kafamızdan diğer konuları çıkarmak” diye konuştu.

‘Yeniden başlayacağız’

Takım olarak çok iyi futbol oynadıklarının altını çizen Sivok, “Ancak sonuçlar nedeniyle böyle bir ortam yaratıldı. Artık hiçbir düşünceye aldırış etmeden ayaklarımızı yere sağlam şekilde basmalıyız. Önümüzde Kayserispor maçı var. Bu karşılaşmayla birlikte yeniden ayaklanacağız. Seri galibiyetler alarak camiamızı sevindireceğiz” ifadelerini kullandı.