Slaven Bilic: Panik yok!

Slaven Bilic: Panik yok!

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, yaşanan puan kayıpları nedeniyle yönetimi bilgilendirdi..

Kızgınlık yerine çare aramanın daha akılcı olacağını söyledi. Hırvat çalıştırıcı, “Takım kötü oynamıyor. Panik olunacak bir durum söz konusu değil” dedi.

Son haftalarda yaşanan puan kayıpları nedeniyle Beşiktaş Yönetimi’ne sözlü bir rapor veren Teknik Direktör Slaven Bilic, paniğe gerek olmadığını söyledi. Böyle durumlarda kızmak yerine, çare bulmanın daha akıllıca olduğunu belirten Hırvat teknik adam “Kayserispor maçından sonra milli maçlar için verilecek ara, bizim için bulunmaz bir fırsat. Bu dönemde geçmişi kafamızdan silmiş olabiliriz” diye konuştu.

Kardemir Karabükspor maçından sonra Başkan Fikret Orman’ın tesislere gitmesi nedeniyle, bir durum değerlendirmesi yapan Bilic, “Takım kötü oynamıyor. Sürekli gol pozisyonlarına giriyoruz. Puanlar kaybettiğimiz maçlarda kaçan gollerden bir tanesini bile atabilseydik, maçlar çok daha farklı bitebilirdi. Futbolcularım çok yetenekli ve kaliteli. Takım olarak iyi oynuyoruz. Böyle oynadığımız sürece panik olunacak bir durum söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

Ligin uzun bir yarış olduğunu da sözlerine ekleyen Hırvat hoca, derbisinden sonra hem yönetim hem de takım şanssız günler yaşadı. Bir yandan sakatlıklar bir yandan da cezalarla boğuştuk. Böylesine bir atmosferde bile kötü futbol oynamadık. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ligin ilk dört haftasında ne yaptıysak bu futbolcularla yaptık. Yine bu oyuncularla başarılar elde edeceğiz” yorumunu yaptı.

Verdiği sözlü raporla yönetimin yüreğine su serpen deneyimli hoca transfer hakkında ise “Ben açıkçası şu an transferi düşünmüyorum. Önce kalan maçlarımıza bakacağım. Transfer raporumu bu maçlardaki performansa göre vereceğim. Şimdilik Kayserispor maçını kazanmak zorundayız” diye konuştu.

Bilic’ten hediye

Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşayan 30 engelliyi Beşiktaşlı futbolcu ve teknik heyetle buluşturdu. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Bilic, engellilere üzerindeki antrenman kıyafetlerini hediye etti. Engelli vatandaşlarla tek tek ilgilenen Bilic, dışında kaleci Tolga Zengin de kaleci eldivenlerini engelli bir çocuğa armağan etti.

Beşiktaşlı futbolculardan özellikle Tolga Zengin, Manuel Fernandes, Ömer Şişmanoğlu, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Necip Uysal, Motta, Sivok, Escude ile fotoğraf çektirme keyfi yaşayan siyah-beyazlılar, daha sonra tüm takım ile topluca hatıra fotoğrafı çektirme şansı yakaladı.

Milliyet