Slaven Bilic'ten veda açıklaması !

Slaven Bilic'ten veda açıklaması !

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Torku Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Torku Konyaspor'a sahalarında 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Slaven Bilic'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Şu anda sezon değerlendirmesini burada yapmam doğru olmaz. Bu maç ve kalan iki maç hakkında konuşabilirim. Son 10 günü saymazsak harika bir sezon geçirdik aslında. Son 10 günde iyi performanslar ortaya koyamadık. Ve bu maçlardaki kayıplar canımızı acıttı. Bu maçta fırsatlar yakaladık, atabilsek belki farklı olacaktı. Gerçekten çok üzgünüm. Taraftarlar için çok üzgünüm."

"Ayrılmak aklımda yoktu ancak..."

"Bunu defalarca söyledim. Hiçbir kulüple görüşmedim. Hiçbir kulübe imza atmadım. Bu soru bana 1 hafta önce sorulduğunda da 6 ay önce sorulduğunda da aynı cevabı verdim. Tüm konsantrasyonum Beşiktaş'ın menfaati için çalışmak üzerineydi. Tüm konuşulanlar asılsız. Söylendiği gibi ayrılmak aklımda yoktu ancak şimdi bu gerçek olur mu bilemiyorum. Yönetimle oturup konuşacağız. Tüm bu durumun sorumluluğunu üzerime alıyorum. Neler olur bilemiyorum. Bu durum benim elimde değil ama Türkiye'de futbolda işlerin nasıl yürüdüğünü gayet iyi biliyorum."

"Gelecek sezon bana şans verileceğini sanmıyorum"

"Gelecek sezon Beşiktaş'ı çalıştırmak için bana şans verileceğini sanmıyorum. İstifa ile ilgili kameraların karşısında konuşacak değilim. Profesyonel bir iş yapıyorum ve bunu kulüple oturup konuşacağız."

Slaven Bilic'in basın toplantısındaki açıklamaları ise şöyle:

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Torku Konyaspor'a 1-0 yenildikleri maçta kazanmak için yeteri kadar iyi oynamadıklarını söyledi.

Slaven Bilic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, büyük bir düş kırıklığı yaşadıklarını belirterek, "Sinir bozucu bir akşam yaşıyoruz. Yine de oyuncularımı tebrik ediyorum, ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ama kazanmak için yeteri kadar iyi oynayamadık. Birçok şey aleyhimize gelişti. İyi oynamadık kabul ediyorum ama oyunu lehimize çevirecek pozisyonları yakaladık. Bunları kullanamadık ve oyunun gelişimi aleyhimize devam etti. Son 3 maçtaki performans ve alınan sonuçlar bizim için ciddi bir darbe, ciddi bir şok. Akhisar Belediyespor maçından sonra söylediğim gibi tüm sorumluluk bana ait. Kulüp için gerçekten üzgünüm, taraftarlarımızdan da özür diliyorum" diye konuştu.

Slaven Bilic, maçın ardından gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili Lig TV'ye verdiği demecin sorulması üzerine ise şu yanıtı verdi:

"(Gelecek sezonla ilgili burada devam etme yönünde beklentim yok) derken, bunu kendi açımdan söylemedim, kulüp açısından söyledim. Çünkü futbolda işlerin nasıl ilerlediğini gayet iyi biliyorum. Beşiktaş gibi bir takımı çalıştırıyorsanız, buradaki kriteri bilmeniz gerekiyor. Buradaki başarı kriteri şampiyonluktur. Dürüst bir şekilde fikrimi beyan ettim. Bununla ilgili yönetimle görüşeceğiz. Son iki maçta bugüne kadar olduğu gibi bütün dikkatimi, konsantrasyonumu ve kalbimi işime vereceğim. Sonra da yönetimle bir görüşme yapacağız. Bunu da dostça yürüteceğimize eminim."

Slaven Bilic, takımın İstanbul'a döneceği uçağın çalışma olması nedeniyle erken kapanan Sabiha Gökçen Havalimanı'na inebilmesi için bir an önce stattan ayrılmaları gerektiğini vurgulayarak, başka soru kabul etmedi.