Sneijder, Boateng'e ev bakıyor

Sneijder, Boateng'e ev bakıyor

Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Kevin Prince Boateng ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Wesley Sneijder'in, Galatasaray ile anlaşmaya yaklaştığı iddia edilen arkadaşı Boateng için, oturduğu evin bulunduğu komplekste ev aradığı öne sürüldü.

Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Kevin Prince Boateng ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalyan Calcio News'in haberine göre sarı-kırmızılıların yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, eski dostu için İstanbul'da ev bakmaya başladı.

Felipe Melo'nun yerine takımın yeni ön liberosu olacağı belirtilen Ganalı futbolcunun, Sneijder ile aynı dönemde aynı şehrin takımlarının formalarını giydikleri, 3 yıl boyunca Milano'da yaşadıklarına dikkat çekildi. Sneijder ile Boateng'in yanı sıra ikilinin eşleri Yolanthe Cabau ile Melissa Satta'nın da birbirleriyle sıkı fıkı olduklarının altı çizildi.

Kendisine komşu yapacak

Schalke ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncunun, Galatasaray ile anlaşmaya çok yaklaştığı, bunun üzerine Sneijder ve eşinin kendilerine yardımcı olmak adına harekete geçtikleri belirtildi. Sneijder'in arkadaşı için Maçka'da oturduğu kompleks içersinde ev aramaya başladığı ifade edildi.

Milliyet