Sneijder bunu hep yapıyor ! Şimdi de Denizli...

Sneijder bunu hep yapıyor ! Şimdi de Denizli...

Terim ve Hamzaoğlu ile sorunlar yaşayan Sneijder, şimdi de Denizli'yi taraftarın önüne attı.

Hollandalı oyuncu, hocası tribünlerce yuhlanırken, seyirciyi selamladı...

Hollandalı futbolcu ilk olarak Fatih Terim döneminde kulübeyle sorun yaşamış ve hocasını Başkan Ünal Aysal’a şikayet etmişti.

6 Nisan 2013’teki Mersin İdmanyurdu maçının devre arasında ikinci yarıya çıkmayacağını öğrenen Sneijder, soyunma odasından Başkan Ünal Aysal’ı arayarak, “Terim varsa ben yokum” demiş ve bu sözler Terim’in kulağına gitmişti.

Bunun üzerine Terim ise, 3 gün sonra Real Madrid maçı olmasına rağmen antrenmanda oyuncusunu kenara çekerek, başkandan torpilli olduğunu düşünen futbolcusunu azarlayıp “Seninle çalışmak istemiyorum. Bir daha gözüme gözükme” restini çekmişti.

Sneijder’in sorun yaşadığı diğer isim ise Hamza Hamzaoğlu oldu.

Hollandalı futbolcu, Hamzaoğlu’nun eleştirildiği dönemlerde Galatasaray’ın iyi çalışmadığına dair tespitlerde bulunurken, “Taktiğimiz, sistemimiz yok” diyerek süreci hızlandırmıştı.

Wesley Sneijder’ın yerli teknik adamlarla uyumsuzluğu Mustafa Denizli ile de devam etti, Hollandalı futbolcu yaptıklarıyla Mustafa Denizli’yi taraftarın önüne attı.

60-008.jpg

Sneijder, önceki günkü Lazio maçında da 89. dakikada kenara alınmış ve tribünlerin Mustafa Denizli’yi ıslıklayıp kendisinin lehine bağırmasıyla yerinden kalkarak taraftara selam vermeyi ihmal etmedi.

Böylece Denizli ile taraftarın arasına Wesley Sneijder girdi.

Milliyet