Sol bek belirsizliği !

Sol bek belirsizliği !

Beşiktaş derbisinin kadrosunu şekillendirmeye çalışan Mustafa Denizli, sol bekte kararsız kaldı.

Olcan’ın iyi oynamaması, Hakan’ın ağır kalması nedeniyle Mustafa Hoca’nın Tarık’ı düşündüğü belirtildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş derbisinde sol bekte kimi oynatacağına karar veremedi.

Astana karşılaşmasında Olcan’ın iyi oynamaması nedeniyle bu mevki için kararsızlığa düşen Denizli’nin, Hakan Balta’nın ağır kalması nedeniyle Tarık Çamdal sürprizi de yapabileceği belirtiliyor. Hamza Hamzaoğlu döneminde fazla şans bulamayan Tarık, Denizli tarafından Bursaspor karşısında oyuna sürülmüş, 31 dakika sahada kalmıştı.

Denizli’nin Hakan Balta’yı stoperde Semih’le beraber oynatması halinde Chedjou’yu ise Astana maçında olduğu gibi ön liberoda değerlendireceği belirtildi.

Sarı-kırmızılılarda Beşiktaş derbisinde frikikler yine Selçuk İnan’dan sorulacak. Kaptan dün de antremanda özel olarak frikik çalışarak derbiye hazırlandı.

Cim-Bom’un dünkü antrenmanında sarı-kırmızılılar, pas, top kapma ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Önceki günkü idmanda sakatlığı nedeniyle takımdan ayrılan Sabri Sarıoğlu, dün idmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Diğer sakatlardan Lionel Carole, kondisyon ve yükleme çalışmasına devam ederken, Denayer ise, tedavisinin ardından salonda kuvvet ve sahada koşu çalışması yaptı. Hamit Altıntop ise kendi için hazırlanan özel program dahilinde kondisyoner eşliğinde çalıştı.