Soldado, Sivasspor maçına özel hazırlanmış

Soldado, Sivasspor maçına özel hazırlanmış
Güncelleme:

Sivasspor maçında hat trick yaparak büyük bir patlamaya yapan Soldado'nun her idmandan sonra 1 saat özel olarak gol çalıştığı ortaya çıktı.

8 maçta sıfır çekip, 9. maçında hat-trick yapan İspanyol forvetin her idman sonrasında 1 saat özel olarak gol çalıştığı ortaya çıktı. Soldado, bu ekstra çalışmalar için kanat oyuncularını ve kalecileri, yemek ve çeşitli hediyeler karşılığında Samandıra'da hazır bekletmiş. 

İspanyol golcü, Demir Grup Sivasspor maçında 60'ta oyuna girip 3 gol birden attı ve Kadıköy'de yağmurlu gecenin kahramanı oldu. Aynı Soldado, ligde görev aldığı daha önceki 8 karşılaşmada (3'ü ilk 11) ise sıfır çekmişti. Bırakın gol atmayı ve asisti, tek isabetli şuttan başka icraatı yoktu. 

Profesyonelliği ve sağlam karakteri ile herkese örnek olan, hiçbir idmanı kaçırmayan ve asla kaytarmayan Soldado, gol orucunu bozmayı kafasına koymuştu. Bir karar aldı ve ekstra program uygulayıp her idmandan sonra 1 saat özel olarak gol çalıştı. İspanyol yıldızın, gol çalışmasında kendisine yardımcı olmaları için kanat oyuncularını ve kalecileri, yemek ve bazı hediyeler karşılığında Samandıra'da hazır beklettiği ortaya çıktı.

Sonuç harika oldu. Soldado, 3 golle patlama yapıp hem kendini hem de takımını kurtarırken, şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'yi yeniden kanatlandırdı.

Fotomaç