Sosa ve Töre'den Beşiktaş'a prim fedası

Sosa ve Töre'den Beşiktaş'a prim fedası

Jose Sosa ve Gökhan Töre’nin, şampiyonluk primlerini almadıkları ortaya çıktı...

Milan’a gitmek için alacağından vazgeçen Beşiktaş’ın eski oyuncusu Jose Sosa, 250 bin lira olan şampiyonluk primini de kulübe bıraktı. Arjantinli oyuncunun yanı sıra Gökhan Töre de West Ham’da oynamak için şampiyonluk primini almadı.

Geçtiğimiz sezonki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ancak başka takımların yolunu tutan Jose Sosa ve Gökhan Töre’nin, şampiyonluk primlerini almadıkları ortaya çıktı... Milan’a transfer olabilmek için yeri geldiğinde idmana bile çıkmamayı göze alan Sosa, bunların yanı sıra kendisinin ve menajerinin alacağını kulüpte bırakmıştı. Arjantinli oyuncunun, yönetimin her oyuncuya vereceği 250 bin liralık şampiyonluk primini de Milan’a transfer olmak uğruna istemediği öğrenildi. Slaven Bilic’in ısrarla takımında görmek istediği Gökhan Töre’nin de kiralık olarak West Ham’a gitmek için bu 250 bin liralık primden vazgeçtiği kaydedildi. Beşiktaş yönetimi, böylece 500 bin lira gibi büyük bir rakamı ödemekten kurtuldu. 
 
GOMEZ’E AYRI TARİFE 
Şampiyonluğa 26 golle katkıda bulunan Mario Gomez’e de şampiyonluk primi verilmeyeceği fakat sözleşmesinde yer alan bonusların ödeneceği kaydedildi. Bu tutarın 150 bin Euro olduğu ancak Wolfsburg’a giden Gomez’in şu ana kadar bu parayı talep etmediği belirtildi. 
 
125 BİN LİRA HESAPLARA YATIRILDI 
Öte yandan yönetim, vadedilen 250 bin liralık şampiyonluk priminin yarısını oyuncuların hesaplarına yatırdı. Primlerin tamamının bir kalemde ödenmesini bekleyen futbolcuların bu konuyu sorması üzerine de kalan paranın önümüzdeki günlerde yatırılacağı öğrenildi.
 
Habertürk