Taraftar tehditi imzayı engelledi

Taraftar tehditi imzayı engelledi

Aydın Yılmaz ile 1.2 milyon dolara sözleşme imzalanma düşüncesi taraftarların tepkileri yüzünden rafa kaldırıldı.

Galatasaray'ın transferdeki sessizliği sarı kırmızılı camiada ve taraftarlarda huzursuzluğu artırırken, iç transferde Aydın Yılmaz'ın sözleşmesinin uzatılma fikri de gerçekleşmek üzere iken adeta direkten döndü.

Geçen sezon sadece 65 dakika forma giyme fırsatı bulan Aydın Yılmaz ile 1.2 milyon dolara sözleşme imzalanma düşüncesi Galatasaraylı taraftarların sosyal medyadaki tepkileri yüzünden rafa kaldırıldı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun isteği üzerine gelen bu düşüncede, Aydın Yılmaz ile var olan transfer opsiyonunun uzatılması ve kampa götürülmesi, ancak kamptaki formuna göre de Başakşehir'e kiralanması gündeme gelmişti. Ancak yönetimden yıldız transferi bekleyen sarı- kırmızılı taraftarlar, Sabri Sarıoğlu'nun ücretine zam yapılmasına gösterilen tepkiden daha fazlasını Aydın Yılmaz'ın sözleşme yenilenmesine göstererek, sarı kırmızılı yönetime sert tepkide bulundu.

Bazı taraftarlar kulübe mail ve faks çekerek, "Aydın Yılmaz ile sözleşme yenilenecekse kombinemizi iade edeceğiz" tepkisinde bulundular. Bu gelişmeler üzerine Paris'ten dönen Başkan Dursun Özbek, öncelikle Aydın Yılmaz'ın sözleşmesinin uzatılmaması kararını aldı.  

DHA