Taraftara mesaj ve Volkan Demirel sözleri !

Taraftara mesaj ve Volkan Demirel sözleri !

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ve Volkan Demirel, Grasshoppers maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ve futbolculardan Volkan Demirel, Grasshoppers maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Dick Advocaat'ın açıklamaları şöyle;

İLK MESAJ TARAFTARA...

Umarım yarın taraftarlarımız gelir ve burada bizi destekler. Fenerbahçe'den çok sayıda oyuncuyu tanıyorum. Herkes ne yapması gerektiğini biliyor. Yapmamız gereken Avrupa Ligi'nde olmak. İki maçta üstün olmak için yeterli kalitemiz var. Dolu statta oynamak güzel bir his.

"ELİMİZDEKİ ANALİZLER TAKIMLA PAYLAŞACAĞIZ"

Benim için en önemli maç ilk oynanacak maçtır. Pazar günkü maçın hazırlığı cuma maçlar. Elimizde rakip analizleri var. Takımla paylaşacağız. Kendi takımıma odaklanmayı seven bir hocayım. Rakibimiz kontra atak tarzını benimseyen bir takım. Ön tarafta hızlı oyuncuları var. Kendi sahamız da oynayacak olmamız bizim için bir avantaj.

LİG VE AVRUPA HEDEFİ

Hücum futbolu oynamak istiyoruz. Bunu oynamak isterken rakiplerimize adapte olmak zorundayız. Top bizdeyken gol atmaya gidelim, buna biz karar verelim düşüncemiz var. Futbolda organizasyon çok önemlidir. Bireysel yetenekleri de üstüne koyarsak daha iyi oluruz. Bu sezon gerçekten önemli bir sezon. Ligde ve Avrupa'da bunun farkına varmalıyız.

"VAN PERSİE'NİN TAKIMDA OLMASINDAN DOLAYI MUTLUYUM"

Bizim takımımızda tanınmış, isimli çok fazla oyuncu var. Örneğin kaptanımız Volkan Demirel... Bireysel isimlerden ziyade takımı konuşmak daha yararlı olacak. Volkan Demirel, Van Persie.. İsim ne olursa olsun takımın ihtiyacına göre karar vereceğiz. Van Persie'nin takımda olmasından dolayı mutluyum.

"FAVORİ BİZİZ, KAZANMAK ZORUNDAYIZ"

Yaşlı, genç fark etmez. Buradaki mesele şu; Yeterince iyi misiniz. Gençseniz ve yeterince iyiyseniz neden oynamayasınız? Benim için maçta Fenerbahçe favori. Bana göre favori biziz ve kazanmak zorundayız. 4 önemli maç var önümüzde. Bu maçların ardından daha iyi bilgi edineceğim.

Volkan Demirel'in sözleri şöyle;

"MUTLULUĞUN OLDUĞU YERDE BAŞARI GELİR"

Yüzde 100 oynayacak kapasitedeyim. Hocam görev verdiği takdirde sahadaki yerimi almak istiyorum. Hayattaki bazı değişiklikler insan hayatını değiştirebilir. Çok babacan, sevecen ve samimi... Biz onun buraya gelmesinden dolayı çok mutluyuz. Mutluluğun olduğu yerde başarılar gelir. Bizde bunu yaşamak istiyoruz.

PEREİRA'YA GÖNDERME! FATİH HOCA İYİ ÇALIŞTIRDI

Biz takım olarak 10 gündür Fatih hoca önderliğinde çok iyi çalışıyoruz. Taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. İstenilen sonuçları alacağımızı düşünüyorum. Geçmiş ardından ya da gidenin ardından konuşmak benim için doğru olmaz. Biz her zaman başarıyı istiyoruz. Hocamızın tecrübesinden yararlanarak bunu gerçekleştirmek istiyoruz.